Nagyon kínos dolog. Ti rákérdeznétek vagy hagynátok és megpróbálnátok elfelejteni?
Ne járj úgy, mint én :D :D
12 éves voltam, amikor a fürdőszobában találtam egy - szerintem használt - óvszert, és megkértem anyát, h legalább ne hagyják elöl :D
Erre tudod mi volt a válasz?
Az anya ujjvédője volt, mert elég csúnyán elvágta, és kapott a kötésre egy ilyen gumi vackot is, amit én annyi idősen óvszernek néztem.
Ne tudd meg mennyire kínos volt :)
Azt hittem értek annyira a nagyok dolgához, erre ennyire benéztem, hogy még most is belepirulok az emlékbe.
Jó tudom, ez más szitu, és nyilván nem is 12 vagy, de hidd el, akkor sem kell semmit sem kérdezni, sem mondani, örülj inkább, hogy jól mennek ezek a dolgok is szüleidnél :)
Én rá kérdeznék. Anya, az anális szexet részesítitek előnyben apával? Milyen érzés? Azért kérdezem csak mert én is szeretném kipróbálni a párommal.
Béla 23
Egy időben több nálunk megfordult barát is mosolyogva mondta, hogy "látom, odacsaptok a lovak közé" és hasonlókat. Nem értettük. Majd kiderült, hogy a fürdőben láttak egy nagy doboz vazelint.
A vazelint a férjem vette, mert búvárkodni járt és a ruhát úgy tudták felráncigálni magukra, hogy lekenték magukat vazelinnel.
Mondjuk anno a gyógyszertárban is nagyon mosolyogtak, amikor a búvároktatóval (szintén férfi) bementek megvenni...
Majd ha gólyát látsz az ablakban, akkor arra kérdezz rá, hogy: jééé, hát tényleg... :))))
De most ebben az esetben inkább jobb, ha csöndben maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!