Nagyon kínos dolog. Ti rákérdeznétek vagy hagynátok és megpróbálnátok elfelejteni?
hát én sem értem a problémád. Azért mert csak puszit láttál, gondolod, hogy téged is a gólya hozott? De ha láttad volna őket szexelni, akkor meg lenne egy kérdés, hogy dolgozzam fel???
Sehogy. ők is élnek nemi életet és kész.
Mi ezzel a probléma?
Tök nevetséges.
Remélem ennyi válasz után megnyugodtál. hogy nincs ebben_Semmi kínos.
Az én szüleim is szexelnek, de ez benne van egy jó párkapcsolatban. Ők is ötvenesek.
De már megbocsáss, mi kközöd van hozzá? Felnőtt emberek.
Ne kérdezz rá semmire (sőt továbbmegyek, nincs mire rákérdezni, hacsak nem az adott síkosítómárkáról akarsz tapasztalatot szerezni).
Amúgy. majd ha gyereked lesz, megérted miért "akadtak ki" a gumin.
anno 15-16 évesen én is találtam a gardróbban anyám kabátzsebében egy csomag kotont. sejtettem mire való, nem vontam felelősségre amiért képes 40 évesen szexuális életet élni a barátjával :P
most mit kell erre rákérdezni? mi érdekel ezzel kapcsolatban?
amúgy vicces, mert amikor először aludt nálam a barátom (18 voltam akkoriban), anyám mondta, h ha nem lenne nálunk gumi, akkor találok az ominózus zsebben néhányat :) próbáltam minél nagyobb meglepettséget kölcsönözni az arcomnak, miközben mosolyogva bólogattam :D
Téged búrában neveltek vagy mi? :D
Képzeld te is úgy jöttél létre hogy anyád és apád szexeltek. Elmagyarázom konzervatívul hogy megértsd:
Apád spermája felbattyogott anyád petesejtjéhez majd így szólott:
- Ne haragudjon kisasszony a zavarásért, engedtessék meg, de most megtermékenyíteném Önt ha megfelelő az időpont.
- Hát nem is tudom Monsieur... na hopi fel!
:D :D :D
A sikosító meg elősegíti a folyamatot drága, hogy értsed... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!