Beleszerettem a mostoha tesómba, szerinted ez normális dolog?
A szüleink kb 5 vannak együtt és olyan 3 éve össze is költöztünk.
Mi a mostoha tesómmal mindig is jóba voltunk. Mostanában meg különösen jóba vagyunk. Én szerelmes is vagyok belé:) Szerintem ő is belém.
Tegnap elég közel is kerültünk egymáshoz. Együtt néztünk egy filmet aztán összebujtunk, simogattuk egymást, csókolóztunk:) Biztos, hogy több is lesz a dologból:)
Szerinted normális dolog ez?:) Oké, hogy nem vér szerinti tesók vagyunk, de mégis. Szerinted a szüleink mit fognak hozzá szólni? Ti mit szólnátok?
Én amúgy 17 vagyok, ő meg 20.
jó ötlet, családban marad minden :)
nincs ebben semmi különös, miért ne szerethetnétek egymásba, a baj akkor lesz, ha vége lesz egyik oldalról a lamúrnak, míg a másikotok még szeretné ... na, akkor nem szeretnék egy lakásban lakni veletek
Csak rajta. Ha belegondolsz, ugyanolyan erővel ti is találkozhattatok volna, és az ősök akkor mit szóltak volna?
Nem kell parázni, előttetek az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!