Normalis, hogy nekem kell hivnom, mikor tegnap mutottek?
Tegnap ejjel behoztak, irtam neki smst, hogy korhazban vagyok es lehet, hogy mutenek. Orakig semmi valasz. Felhivtam, de hangos volt a busz es nem hallottunk semmit.
Ezek utan megcsak fel sem hivott, hogy akkor lesz-e egyaltalan mutetem..
Ma irt, hogy bejojjon-e, de mondtam, hogy faj es inkabb holnap. Ez reggel volt. Azota eszebe sem jutna felhivni...
Normalis ez igy? Amugy a paromrol van szo, ha nem lenne egyertelmu.
Ez nem normális dolog szerintem!
Egyből ott kellett volna lennie.
Nem értem:/
Én egyből ott lennék a párom mellett ha tehetném ilyen helyzetben.
de lehet,hogy csak a távolság miatt nem tette meg vagy valami közbe jött...bár szerintem ez sem mentség,hiszen hívni bármikor feltudott volna.
Normális, mert van annyira figyelmes, hogy nem zargat össze-vissza. "Kívülről" nem lehet kitalálni, hogy a beteg épp pihen, alszik, valamilyen kezelésen van, stb.
Ha éjjel vittek be, és egyből mentél a kés alá, akkor az valami sürgősségi eset volt. Ilyenkor megint nem telefonálgatunk, mert a betegnek van fontosabb dolga is, mint a telefonálgatás (pl. műtőasztalon történő relaxáció, utána kótyagos felbootolás, pihenés stb.)
Mivel ma írtad neki (helyesen), hogy ne jöjjön, mert nem érzed túl jól magad, nem is fog háborgatni. Amikor _neked_ megfelelő, hívd fel, és beszéljetek. Valószínűleg a szokásosnál gyorsabban fogja felvenni a telefont.. :)
Tegnap mondtam, hogy ne jojjon, mert az is lehet, hogy hazaengednek. Vagy epp a mutoben leszek.
Ma meg azert, mert nagyon faj.
Engem az zavar, hogy fel se hivott...
Bocsi, de nekem kicsit furcsa, hogy a kórházban vagy, nagy fájdalmaid vannak és lehet, hogy megműtenek, ennek ellenére még is van kedved és erőd ide írogatni...
Amúgy jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!