Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis, hogy nekem kell...

Normalis, hogy nekem kell hivnom, mikor tegnap mutottek?

Figyelt kérdés

Tegnap ejjel behoztak, irtam neki smst, hogy korhazban vagyok es lehet, hogy mutenek. Orakig semmi valasz. Felhivtam, de hangos volt a busz es nem hallottunk semmit.

Ezek utan megcsak fel sem hivott, hogy akkor lesz-e egyaltalan mutetem..

Ma irt, hogy bejojjon-e, de mondtam, hogy faj es inkabb holnap. Ez reggel volt. Azota eszebe sem jutna felhivni...

Normalis ez igy? Amugy a paromrol van szo, ha nem lenne egyertelmu.

2013. jan. 26. 15:06
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Tegnap mutottek, egesz ejjel is fent voltam, halalra untam mar magam. Legalabb lefoglalom magam valamivel
2013. jan. 26. 15:20
 12/28 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem nem igazàn érdekled őt, ne haragudj! Az egy dolog, hogy kérted tőle, hogy ne menjen, de legalább egy szaros sms-t tudott volna küldeni, hogy most felhívhatlak, szerelmem, nem zavarlak?!
2013. jan. 26. 15:27
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

talán nem tudja, hogy ilyenkor mi illik, vagy fogalma sincs, mit tegyen. Én SMS-t szoktam írni ilyenkor és csörgetést kérek, hogy visszahívhassam, ha jó a betegnek. Van, akinek a telefonálás is nehezére esik, más meg unatkozik.

Azért nekem is rosszul esne a dolog, nagyon...nem egy teperős típus? Nem, nem normális sehogysem.

2013. jan. 26. 15:42
 14/28 anonim ***** válasza:
Ez tök butaság,hogy azzal foglalkozik ilyenkor valaki,hogy mi illik.Ilyenkor nem ez a legfontosabb.Egyetértek itt valakivel,aki szerint nem vagy neki fontos.
2013. jan. 26. 15:55
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom, engem kimondottan zavartak a látogatók, és aki rosszul van, azt is. Ettől függetlenül telefonon érdeklődhetne. Ha szalagavatóra megy, akkor 18 éves, talán fogalma sincs, mi van ilyenkor, nincs tapasztalata. (Azért az anyja noszogathatná.)
2013. jan. 26. 15:57
 16/28 anonim ***** válasza:
63%

Én se hívogatnék kórházban senkit. Nem csak azért, mert a beteg pihen, tehát nem zargatom, hanem mert vannak szobatársai is. Ha én műtét után lennék, nem arra vágynék, hogy a mellettem fekvőnél egész nap csörögjön a telefonon és a pasijával gügyörésszen...

Ha szeretnél a barátoddal beszélgetni, hívd fel Te, mondd neki, hogy most alkalmas az idő a arra, hogy beszélgessetek. Ennyire egyszerű. :)

2013. jan. 26. 16:26
 17/28 anonim ***** válasza:
26%

és most jó, hogy ide leírod? miért nem mondod meg neki, hogy rosszul esik? vagy ha nem akarod megmondani, akkor ne mondd, de miért kell mindenki mással megosztani?:D

nők...........

2013. jan. 26. 16:30
 18/28 anonim ***** válasza:
76%

Ezt az embert vágd ki az életedből. Ez nem szeret téged.

Egyrészt egy normális ember, fogta volna magát és bemegy hozzád, másrészt nem ezt teszi.

Tudod mondani m indent lehet-de hogy mi a valóság-azt mindig a cselekedetek mutatják meg.

És ő a bajban nem volt melletted.

2013. jan. 26. 16:32
 19/28 anonim ***** válasza:
77%

Jajj olvassátok már el, a fiú a szalagavatójára készül, még csak 17-18 év körül van. Annyi idősen azért nem olyan egyszerű megoldani egy kórházi látogatást, főleg, ha másik városban van. Nem biztos, hogy tud már egyáltalán vezetni, lehet, hogy nincs pénze a vonat/buszjegyre, vagy csak egyszerűen a szülők nem engedik el csak úgy.

Felnőtt önálló embereknél valóban úgy megy ez, hogy megyek és meglátogatom a másikat, vele vagyok, amennyit csak tudok, de egy gimis szerelem még nem az a szint szerintem. Még ha szíve szerint úgy is intézné az a fiú, egyáltalán nem biztos, hogy a körülményei adottak hozzá...

2013. jan. 26. 16:36
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nincs pénze ujra feltölteni a telefonját, a szülöktõl nem kapott pénzt rá.
2013. jan. 26. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!