Normalis, hogy nekem kell hivnom, mikor tegnap mutottek?
Tegnap ejjel behoztak, irtam neki smst, hogy korhazban vagyok es lehet, hogy mutenek. Orakig semmi valasz. Felhivtam, de hangos volt a busz es nem hallottunk semmit.
Ezek utan megcsak fel sem hivott, hogy akkor lesz-e egyaltalan mutetem..
Ma irt, hogy bejojjon-e, de mondtam, hogy faj es inkabb holnap. Ez reggel volt. Azota eszebe sem jutna felhivni...
Normalis ez igy? Amugy a paromrol van szo, ha nem lenne egyertelmu.
talán nem tudja, hogy ilyenkor mi illik, vagy fogalma sincs, mit tegyen. Én SMS-t szoktam írni ilyenkor és csörgetést kérek, hogy visszahívhassam, ha jó a betegnek. Van, akinek a telefonálás is nehezére esik, más meg unatkozik.
Azért nekem is rosszul esne a dolog, nagyon...nem egy teperős típus? Nem, nem normális sehogysem.
Én se hívogatnék kórházban senkit. Nem csak azért, mert a beteg pihen, tehát nem zargatom, hanem mert vannak szobatársai is. Ha én műtét után lennék, nem arra vágynék, hogy a mellettem fekvőnél egész nap csörögjön a telefonon és a pasijával gügyörésszen...
Ha szeretnél a barátoddal beszélgetni, hívd fel Te, mondd neki, hogy most alkalmas az idő a arra, hogy beszélgessetek. Ennyire egyszerű. :)
és most jó, hogy ide leírod? miért nem mondod meg neki, hogy rosszul esik? vagy ha nem akarod megmondani, akkor ne mondd, de miért kell mindenki mással megosztani?:D
nők...........
Ezt az embert vágd ki az életedből. Ez nem szeret téged.
Egyrészt egy normális ember, fogta volna magát és bemegy hozzád, másrészt nem ezt teszi.
Tudod mondani m indent lehet-de hogy mi a valóság-azt mindig a cselekedetek mutatják meg.
És ő a bajban nem volt melletted.
Jajj olvassátok már el, a fiú a szalagavatójára készül, még csak 17-18 év körül van. Annyi idősen azért nem olyan egyszerű megoldani egy kórházi látogatást, főleg, ha másik városban van. Nem biztos, hogy tud már egyáltalán vezetni, lehet, hogy nincs pénze a vonat/buszjegyre, vagy csak egyszerűen a szülők nem engedik el csak úgy.
Felnőtt önálló embereknél valóban úgy megy ez, hogy megyek és meglátogatom a másikat, vele vagyok, amennyit csak tudok, de egy gimis szerelem még nem az a szint szerintem. Még ha szíve szerint úgy is intézné az a fiú, egyáltalán nem biztos, hogy a körülményei adottak hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!