Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon kínos dolog. Ti rákérde...

Nagyon kínos dolog. Ti rákérdeznétek vagy hagynátok és megpróbálnátok elfelejteni?

Figyelt kérdés
Hétvégén anyukáméknál voltam, segítettem átrendezni a szobát. A szekrényükben a ruhák alatt találtam egy megbontott síkosítót. Eléggé kínosan érzem magam miatta, mivel mióta eszemet tudom csak megölelni meg puszit adni láttam őket egymásnak...egyébként 55 és 56 évesek és eléggé konzervatívak legalábbis eddig mindig ezt láttam tőlük.

2013. febr. 18. 13:31
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
69%
Mit gondolsz te szűz nemzéssel fogantál? A konzervatívok nem élhetek nemi életet?
2013. febr. 18. 13:47
 22/47 anonim ***** válasza:
85%
kérdező, te is azok közé tartozol, akik szerint csak a csinos, fiatal emberek kiváltsága a szex, az idősebbek, kevésbé vonzó testűek már ássák el magukat? nem kötekedek, csak a megbotránkozásod erre utal.
2013. febr. 18. 13:47
 23/47 anonim ***** válasza:
94%

Hát, én a legidősebb gyerek vagyok a családban, soha nem láttam a szüleimet még csókolózni se, mégis született két kisebb testvérem...

Basszus, most jövök rá, figyelnem kellett volna a gólyát az ablakban?! :P

2013. febr. 18. 13:55
 24/47 anonim ***** válasza:
90%

Mi ebben a kínos? És miért kellene bármiore is rákérdezned? Nem értelek.

A szexuális élet teljesen normális dolog még idős korban is, és ők még nem is olyan idősek.

2013. febr. 18. 13:55
 25/47 A kérdező kommentje:
Anno 17 éves koromban még ők akadtak ki amikor óvszert találtak a zsebemben. Mondjuk örülök is neki, hogy még ennyire szeretik egymást csak valahogy fura :)
2013. febr. 18. 14:07
 26/47 anonim ***** válasza:
82%
Ha konzervatívak, akkor vélhetően nem tartják helyesnek 17 évesen a szexet futó vagy bármilyen kapcsolatban. Ettől még ők a házasságukban azt csinálnak, amit akarnak.
2013. febr. 18. 14:08
 27/47 anonim ***** válasza:
95%

Most kb. úgy viselkedsz, mintha anyádat meztelenül lekötözve találtad volna, miközben apád éppen bőrpofának öltözve tömi, mint a libát! :)

Miféle megrázkódtatás ért téged gyermekkorodban, hogy rá akarsz kérdezni a síkosítóra? Igen, a szülők is emberek és szoktak szexelni jó esetben!

Vagy arra akarsz rákérdezni, hogyan kell használni a síkosítót? Mert amiatt tényleg érezhetnéd kínosan magad...de így!

2013. febr. 18. 14:12
 28/47 anonim ***** válasza:
85%
Mit kell ezt túl ragoznod ? Nem vagy 5 éves!
2013. febr. 18. 14:12
 29/47 anonim ***** válasza:
82%

Te eddig azt hitted, hogy a gólya hozott?

Ne kérdezz rá semmire, és nőj fel.

2013. febr. 18. 14:14
 30/47 anonim ***** válasza:
71%
Azért a kettő nem ugyanaz! 17 évesen még van tétje, hogy kivel, mikor és hogyan (védekezel vagy sem) d.ugsz!
2013. febr. 18. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!