Kedves Szülők! Mit szólnátok, ha a gyereketek a tiltás ellenére is megcsináltat egy tetoválást?
én mondjuk eleve nem tiltanám meg. Elmondanám,hogy édes lányom/fiam, jól gondold meg,mert a tetoválás nem egy napra/hétre/évre szól, nehéz eltüntetni. Ennyi. na meg persze saját pénzből finanszírozza.
Nem tudom minek tiltani? felnőtt ember, ráadásul ő fogja viselni a bőrén, nem én.
"Mit szólnátok Kedves Fiatalok, ha anya- apa azt mondaná viszonzásul hogy "na kedvesem, ha ennyire nagy vagy, mivel elmúltál 18 én nem vagyok köteles eltartani, itt vannak a cuccaid, menj szépen amerre látsz és tartsd el magad" ? :)"
kedves kilences. amíg a gyereked suliba jár úgy hívják : eltartott. te tartod el. nem mondhatod neki h menjen az utcára, következményei lennének. gondolom példamutato anya vagy ha ezért az utcára küldenéd a gyereked. siralmas.
ti tényleg ennyire elmebetegek vagytok, hogy kiraknátok a saját gyereketeket csak mert tetoválása van?
ha úgy, olyanra nevelitek, hogy őszinte a kapcsolatotok, és egy normálisan gondolkodó gyerekről van szó, akkor nagyon hosszú ideig fog gondolkozni a tetkón, a mintán és azon, hogy hová tetováltassa, gondol a jövőjére, tehát nem az alkarján, nyakán fején lesz a tetkó, és egy szép, igényes munka lesz egy normális szalonban steril körülmények közt.
ha egy gyerek hazamegy egy sittes sz*r tetkóval, az a szülő szégyene is, szerencsére ezeket is ki lehet már javítani nagyon szépen.
nekem 16 évesen lett az első tetkóm és jé nem dobtak ki otthonról hiszen nem anyám lábára varrattam akarata ellenére hanem a sajátomra, egy évig vágytam rá, nyári munka pénzből vettem, és 15 évvel később is mindig tetszik, hiszen profi szalonba mentem és a tetováló is tudta, hogy életem végéig viselni fogom (hacsak nem szedetem le ugye), tehát hallgattam a tanácsaira.
aki ezért kidobással fenyeget egy gyereket az egy korlátolt barom. utólag minek, attól nem jön le a tetkója, ami ugyanaz mint a piercing vagy a frizura. az ő teste, nem a tiéed bármennyire is fáj beismerni.
ha okosra neveled, ésszel csinálja. ha hülyén neveled, akkor meg úgy.
ennyi.
ha hazajönne a gyerek egy iszonyat béna tetkóval akkor valószínüleg úgyis megbánta már, hülye ötlet volt, én nem beszélgettem vele erről eleget tehát én is hibás vagyok hiszen amikor tetoválást akart
1) nem hallgattam végig , nm vettem komolyan
2) olyan szánalmas anya vagyok hogy nem mer megkérdezni a saját gyermekem, és inkább ezt a problémát kell orvosolni,
tehát elvinném ez esetben egy normális szalonba és kijavíttatnánk a tetoválást amint begyógyul, hogy ha már van, profin és gyönyörűen nézzen ki,
amúgy ha nem ilyen fellángolás, szeretlek józsi vagy zenekarnév, és szép munka azt nem lehet megbánni.
csak figyelni kell hova, sose tudhatod 10-20év múlva milyen környezetben kell eltakarnod, nem mindenki lesz rocksztár vagy extrémsport oktató, ha rövidujjú ingben kell hamburgert sütnöd vagy szerződéseket aláirtani egy bankban, és iszonyat kell a meló lehet hogy emiatt nem kapod meg.
30N
Nekem az elsőt kb 2 hétig nem vették észre:D
Utána mindig azt mondták amikor lett egy új hogy ez az utolsó .. Több nem lehet:D 6-nál megálltam, de egy sast, és egy kígyót akarok még. Majd talán egyszer ..
Köszi a válaszokat!
A héten megyek megcsináltatni :)
Amennyire velem foglalkoznak addig nem veszik észre amíg el nem mondom... :/ xĐ Én meg nem mondom el, amikor rájönnek akkor meg csak annyit mondok "Á ez már régi" xĐ :D
Majd amikor kérdezik tőled:
Mi az a lábadon?
Kezdd el nézegetni a lábadat hogy hol?
Aztán lepődj meg ..
Jéééé ez meg mi a franc itt? :D:D
Mondd hogy te még nem is láttad xDXD
Hatalmas poén lenne:D:D
Most komolyan ilyen cirkuszt kell csinálni egy tetkóbol,hogy akkor kidobom ottohnról,nem támogatom stb?Majd ha rabol,bűnöző,stb lesz,akkor elgondolkodom,hogy kib@aszom otthonról.Nade egy tetko,piercing miatt?Nemár...
Bocs,de ez röhelyes a 21.-században.Pláne 18 év felett.Ha tetszik csináltasson,én esetleg véleményt mondok.
30 éves Anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!