Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kedves Szülők! Mit szólnátok,...

Kedves Szülők! Mit szólnátok, ha a gyereketek a tiltás ellenére is megcsináltat egy tetoválást?

Figyelt kérdés

2012. dec. 28. 15:52
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
100%

ja, a bokádra? hát ha ügyes vagy, nyárig ki sem derül :) Addig meg puhítsd anyádat.

Itt a lényeg inkább azon van, hogy bármit csinálsz a tiltás ellenére. Miért tiltja anyád?

2012. dec. 28. 16:45
 22/50 anonim ***** válasza:
12%

Túl sok itt a felháborodott tini és nem szülő (nem is tudom ők miért válaszolnak, a kérdés nem nekik szól), ezért tovább állok.

Kedves kérdező, te a szülők válaszait vedd figyelembe és hidd el, nem rosszból tiltanak komoly dolgokat. És ez komoly, amit egy életre megbánhatsz. Előtted az élet, várj vele. És ne okozz nekik csalódást. Talán szigorúnak tűnnek, de a TE érdekeidet nézik, majd ha lesz egy gyereked, te is így fogod gondolni, hidd el. :) Szép estét!

2012. dec. 28. 16:47
 23/50 anonim ***** válasza:
84%

Az én szüleim nagyon jól csinálták.

15 éves koromban orrpiercinget szerettem volna: elkísértek. Segítettek kiválasztani, milyen legyen. :)

18. születésnapomra tetoválást kértem(két kis denevért a csípőmre. Nem mutogatom/mutogattam, direkt olyan helyet szerettem volna, ami nem látható pl. a későbbi főnökeim számára, mert nem haspólóban közlekedek mert ELMAGYARÁZTÁK-nem fenyegetőztek és tiltottak-, hogy miért lenne ez a későbbi életemre negatív befolyással. Akkor is elkísértek. Anyukám idegesebb volt, mint én. Végig fogta a kezem, egy percre sem eresztette. :)

Azóta gazdagodtam pár újabb tetoválással és még tervezek is, de mind olyan helyen, amit senki sem lát, csak ha akarom, hogy lássák. Az egyetlen, amit a külvilág lát az az orrpiercingem, ami egyáltalán nem olyan, hogy megbotránkoznának rajta.

Utólag belegondolva, nagyon jól csinálták. Még ha tiltják is, biztosan megcsináltattam volna.

2012. dec. 28. 16:49
 24/50 anonim ***** válasza:
46%

Kedves 84%-os mintaszülő. Még egyszer leírom:

Azonkívül én is egészséges, diplomás felnőtt vagyok, de nem tenném ki azért a gyerekem, sőt nem is mondanék neki ilyet csak azért, mert 18+ csináltatott a bokájára egy tetoválást.

Lehet, hogy te ezek szerint igen? Hiába vagy már szülő, most pici a gyereked. Nagyon sok olyan történetet olvastam, ahol a szülők példásan nevelték a gyereküket, mégis elkallódott, bűnöző lett.

De olyan is van, amikor a szülők le sem bagózták a gyereket, semmilyen mintát, jó példát nem mutattak, s a gyerek tanult ember lett.

2012. dec. 28. 16:50
 25/50 anonim ***** válasza:
42%

Utolsó vagyok.

23N és édesanya

2012. dec. 28. 16:50
 26/50 anonim ***** válasza:
48%

Oh, közben érkezett még egy válasz. :)

Szóval a #23 a 23 éves édesanya. :)

2012. dec. 28. 16:51
 27/50 anonim ***** válasza:
79%

Kedves 84%-os, ne itt tombold ki magad!

Vezess otthon egy dühöngő füzetet.

2012. dec. 28. 16:54
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
most oda kell írni, van-e gyerek? :) van, kettő és 32 N vagyok, na, így jobb?
2012. dec. 28. 16:54
 29/50 anonim ***** válasza:
10%

24-es:

Itt nem arról van szó, hogy mindent tiltani kell. Kevés dolog van amit én megtiltanék, nekem sem tiltottak sok dolgot, DE!

Pont ezért volt bennem tisztelet és amit megtiltottak, azt bizony nem is csináltam! Nem kellett kiabálni, verni, sírni miattam. Tudtam, hogy anyu csak jót akar vele és bizony vártam. Nem volt teher, tudtam hogy oka van és hogy anyu többet tud mint én. Most is ezt mondom. Nem bántam meg. Szóval igen, úgy gondolom, mintaszülő leszek ha a példáját követem.

2012. dec. 28. 16:55
 30/50 anonim ***** válasza:
14%
27-es, nem dühöngök. Teljesen nyugodt vagyok és épp társalgok a válaszadókkal.
2012. dec. 28. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!