Kedves Szülők! Mit szólnátok, ha a gyereketek a tiltás ellenére is megcsináltat egy tetoválást?
Kedves 84%-os!
A tiszteletet ki kell érdemelni: ez az, amit sokan elfelejtenek; szülő létükre is. Mégis hogy tiszteljen egy tizen akárhány éves gyerek egy sárkányként működő anyukát, aki a problémákat büntetéssel és terrorral oldja meg? Nem-nem, ez nem így működik. Nem is úgy, hogy én vagyok a szülő és az van, amit én mondok- pláne nem egy nagykorú gyermek esetében! Ebben a korban bizony el kell fogadni, hogy ő dönt; akkor is, ha butaságot csinál. Nem óvhatod meg a hülyeségtől, nem óvhatod meg önmagától! Kisgyerekesként nyilván fogalmad sincs arról, milyen lehet egy kamasz és elmondásod alapján fogalmad sincs, mit jelent kamasznak lenni.
Ha tiltással, büntetéssel, erőszakkal nevelsz hazudni tanítasz.
23N
33-as, végig sem olvastam a válaszodat, inkább te olvasd el az enyémet. Nem vagyok tiltós fajta, engem sem úgy neveltek. Legközelebb olvass és ne beszélj hülyeségeket. :)
Nagyon szeretek beszélgetni és szívesen maradnék, de már sajnos nem tudok. Remélem több nekem szánt hozzászólás nem érkezik, mert nem szeretem amikor nem tudok válaszolni. :P
Sziasztok!
Ha egy egész kicsit gondolkodnál, látnád mire fel válaszoltam ezt a nevelési módszeredre.
Úgy meg aztán tényleg érdemben tudsz véleményezni, ha végig sem olvasod a hozzászólásokat. :)
Köszi a válaszokat. Igazából engem csak az zavar, hogy a tiltás ellenére csinálnám... A mintába és abba, hogy lesz tetoválás biztos vagyok. (a mintának jelentése van, nem divatból akarok tetkót)
Ha elküldenek (bár nem hiszem, inkább csak nem fognak hozzám szólni) akkor is van hova mennem. Van annyi pénzem, hogy eltartsam magam (nyári munkából, nem anyámék pénzelnek). Csak nem szeretnék összeveszni velük, mivel így is elég feszült a légkör a továbbtanulásom miatt (ők akarják eldönteni helyettem, én teljesen más irányba mennék).
Valaki írta, hogy ügyesen ellehet rejteni. Ez igaz, de nem szerek titkolózni/hazudni. Amennyire érdeklem őket még akkor sem vennék észre ha pucéran szaladgálnék! xĐ
ui.: Létszíves ne itt veszekedjetek! :) Mindenki válaszát szívesen várom. (nem csak a szülőkét)
Köszi mindenkinek. Azt hiszem, hogy még próbálok velük beszélni erről mielőtt megcsináltatnám. Nem tudom, hogy miért tiltják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!