Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan esik ez rosszul a...

Jogosan esik ez rosszul a szüleimtől?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, nyáron diplomáztam. Ősszel munkába is álltam, a kezdő fizetésem kemény 200 ezer forint. Kivettem egy olcsóbb albérletet, ami felénk azt jelenti, hogy 90e+rezsi. Bútorozatlan volt, én vettem meg mindent. A szüleim az egy dolog hogy anyagilag nem segítenek mert nem várom el, de egyedül cipeltem fel mindent az 5.emeletre, egyedül szereltem össze a bútorokat, és el sem jöttek azóta egyszet sem megnézni hogy milyen a lakás, pedig mindig hívom őket.

Azért esik ez egy picit rosszul, mert a tesómnak, aki 2 egyetemet otthagyott, lusta, csak lébecol, pest mellett kisebb családi házat vettek, ha kell valami a tesóm csak megírja és már veszik is meg neki, én meg nem kaptam karácsonyra kenyérpirítót mert majd megveszem magamnak.

Illetve a szüleimnek van kiadva egy lakása, ott is csak füttyent az albérlő és veszik a vadiúj ülőgarnitúrát meg amit csak kíván.

Nem merem szóvátenni mert nem akarok én lenni a hálátlan.. nem tudom igazam van e vagy rosszul látom

jan. 28. 15:47
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
39: beteg, segítségre szoruló családtag miatt
jan. 29. 16:53
 42/47 anonim ***** válasza:
64%
És ha még 20 évig él? Kinek a rokona? Azoké a szüleidé, akik nem segítenek neked? Csak te segíts az ő felmenőjüknek? Hogy is van ez?
jan. 29. 17:04
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért annyira nem szorulhat segítségre az a családtag, ha te külön albérletben élsz... és igaza van a #42-esnek, a szüleidnek kellene segíteniük a beteg családtagnak, nem? Vagy ha mindenképp neked, akkor miért nem hozzá költöztél?

Kérdező, te tudod, de nekem eléggé olybá tűnik, hogy kifogásokat keresel.

jan. 29. 17:18
 44/47 A kérdező kommentje:
Nem él már sajnos 20 évig, de 5 évig se. Az én nagyszülőm, aki egész életemben támogatott és biztosan most is megtenné ha tudná.
jan. 29. 17:20
 45/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép dolog, de nem a te dolgod a nagyszülő gondozása. A diplomád megvan, a de a legértékesebb éveidet vesztegeted el, ami megalapozhatná a további életedet és karrieredet, párkapcsolatról nem is beszélve.

Biztos vagy te abban, hogy a nagyidnak az a kívánsága, hogy ott ülj a minimálbéres melóddal az albérletben, amit alig tudsz kifizetni?

jan. 29. 17:36
 46/47 anonim ***** válasza:
54%

34-es, egészségügyi diplomával keresek kemény 190-et - vidéki állás, és örülhetek neki.

Ja, hogy mér nem megyek Bp-re? Mert utálom, mint a szart.

Nem tudom, te hol élsz, hogy ennyire nem látod a valóságot és csak nyomod a hülyeségeidet, de tájékozódj - és ne a ksh-ról, mert az agyonkozmetikázott bullsht oldalakról.

jan. 31. 08:18
 47/47 anonim ***** válasza:
30%
46, mese. 40 órában biztosan nem.
jan. 31. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!