Jogosan esik ez rosszul a szüleimtől?
23 éves lány vagyok, nyáron diplomáztam. Ősszel munkába is álltam, a kezdő fizetésem kemény 200 ezer forint. Kivettem egy olcsóbb albérletet, ami felénk azt jelenti, hogy 90e+rezsi. Bútorozatlan volt, én vettem meg mindent. A szüleim az egy dolog hogy anyagilag nem segítenek mert nem várom el, de egyedül cipeltem fel mindent az 5.emeletre, egyedül szereltem össze a bútorokat, és el sem jöttek azóta egyszet sem megnézni hogy milyen a lakás, pedig mindig hívom őket.
Azért esik ez egy picit rosszul, mert a tesómnak, aki 2 egyetemet otthagyott, lusta, csak lébecol, pest mellett kisebb családi házat vettek, ha kell valami a tesóm csak megírja és már veszik is meg neki, én meg nem kaptam karácsonyra kenyérpirítót mert majd megveszem magamnak.
Illetve a szüleimnek van kiadva egy lakása, ott is csak füttyent az albérlő és veszik a vadiúj ülőgarnitúrát meg amit csak kíván.
Nem merem szóvátenni mert nem akarok én lenni a hálátlan.. nem tudom igazam van e vagy rosszul látom
28-as, mert semmi közöd hozzá? 😉
Kötelező minimálbér, aha... nem tudom, hol élsz, de hogy sok ember nyolcórában NEM kapja meg azt a kötelező minimálbért, az is fix. :D
Teljes munkaidőben dolgozom. Ahogy #32 is írja igen, sokhelyen nem kapja meg az ember a kötelező minimálbért, üdv az országunkban.
Alkalmanként angol különóráztatok, abból jön némi plusz, de nyilván nem sok
Az én szüleim is pont ilyenek. Csak öcsém létezik a számukra, én oldjam meg az életem ahogy akarom! Megoldottam! Van egy szép családom amit elértünk az életben azt ketten a feleségemmel hoztuk össze, külső segítség nélkül.
Meg lehet oldani, de baromi szar érzés tudni, hogy a saját szüleid ennyire le se sz...nak.
39, mert akkor nem tud itt nyafizni.
Mese habbal, hogy teljes munkidős bejelentés mellett bármelyik cég nem adja meg a minimálbért egy diplomásnak.
Aki meg feketén dolgozik, meg is érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!