Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon mérges vagyok apukámra,...

Nagyon mérges vagyok apukámra, beteg, de nem vigyáz rá, hogy én ne kapjam el, pedig a végén járó kismama vagyok, mit tehetek? Nagyon nagy düh van bennem?

Figyelt kérdés

Apukám sosem volt tekintettel másokra. Lehet mondani, hogy egy nagy gyerek maradt. Arra sem képes és sosem volt, hogy ha köhög, akkor a szája elé tegye a kezét.

Jelenleg sajnos náluk lakunk, mivel a mi lakásunkat most újítják fel, jelenleg lakhatatlan állapotokban áll.

Köztudott, hogy influenza szezon van, de apám nem vigyáz magára, megy mindenhova, persze, hogy elkapta. Most tátott szájjal köhög itthon, két wc van, mindkettőre járkál hasmenéssel, nehogy csak az egyik legyen fertőzve. Szinte ki sem merek már menni a szobánkból, mert az egész ház tele van köhögve. Gyakorlatilag egész nap szellőztethetnénk.

Én 38 hetes kismama vagyok, nagyon nem szeretnék elkapni semmit. Mondtam ezerszer apámnak ezt, hogy nagyon nem akarok beteg lenni, de neki is lehetne annyi esze, hogy a babát váró lányára vigyáz. Olyan nagyon mérges vagyok rá, utálom, hogy miatta leszek valószínűleg beteg. Csoda lenne, ha megúsznám. Ma még a kaját is szobánkba hozta be a párom, konkrétan csak mosdóra járok ki, de apukám még ott is mindkettőt összefertőzi.

Az meg a ráadás, hogy egész nap jajjgat, ugráltatni akarna minket. Hát ez így szülés előtt nagyon nem hiányzik.

Nem így terveztük, tavasszal vettük a lakásunkat és úgy volt, hogy a baba érkezésére már kész lesz, de annyira elhúzódott, hogy örülünk, ha idén tavasszal be tudunk majd költözni.

Nagyon felidegesített apukám a nemtörődömségével, a gyerekességével, hogy csak neki lehet rossz, és azzal, hogy egy kicsit sincs tekintettel a másikra.

Most nagyon nem ezzel kéne foglalkoznom és a betegségtől rettegnem. Másoknál, ahol egy háztartásba érkezett a baba, mindenki azt várta, készült rá, de nálunk ez is el van szúrva.

jan. 11. 18:36
 31/91 anonim ***** válasza:
93%
Minek költöztél az apádhoz, hogyha gyűlölöd? Ha meg odaköltöztél az ingyenlakásért, akkor viseld el. Nem most lett ilyen, ismerted születésed óta. A gyakori nem fogja megszerelni.
jan. 11. 19:39
 32/91 anonim ***** válasza:
93%
Szóval a saját lakás tavaszi megvásárlása előtt is a szülőkkel laktatok.
jan. 11. 19:46
 33/91 A kérdező kommentje:
Igen is meg nem is. Én két éve, a párom 3 éve végzett az egyetemen. Addig kollégiumban laktunk, bár én azt mindennek nevezném, csak különélésnek nem. Lassan 2 éve lakunk itt a szüleimmel, igen. De az elejétől azon voltunk, hogy el tudjunk költözni. Ha nem ütköznénk állandó akadályokba a felújítás során, ez már meg is történt volna.
jan. 11. 19:51
 34/91 anonim ***** válasza:
90%
Mi akadályoz meg abban, hogy szólj, hogy apa, lehetne azt, hogy csak az 1-es számú mosdót használod? Félek, hogy ne hogy én is valami hasmenést kapjak el.
jan. 11. 19:54
 35/91 anonim ***** válasza:
25%

Azert itt pár válaszoló fordítva ül a lovon.

Ha nekem van gyerekem akkor ő 30 évesen is az lesz és ha kell akkor segítek neki, tehát nem fog a nyakamra jönni hiszen szívesen segítek.

Másrészt alapvető higiénia hogy nem köhögök a nagyvilágba, ha 2 wc van akkor az egyiket használom. De teszem azt nem a lánya, hanem a felesége írja ki a kérdést. Akkor mit válaszoltok? Hiszen ott szó sem lehetne nyakára költözésről.

De amúgy nem tudsz mit tenni, csak megkérni rá, de ha nem hat, akkor fertőtleníteni ezerrel és szellőztetni.

jan. 11. 19:55
 36/91 anonim ***** válasza:
73%
Tehát ott a tojáshéj a seggeden, a felújítás bénázások sorozata, tudtad nagyon jól, hogy milyenek a szüleid, és ennek ellenére jó ötletnek tartottad a vemhességet. Had ne tapsoljunk neked ezért. Innentől kezdve edd meg amit főztél, jó étvágyat.
jan. 11. 19:56
 37/91 A kérdező kommentje:
34-es, szerinted nem szóltunk?😁 Ha ennyi megoldotta volna, egy cseppet sem lennék mérges.
jan. 11. 19:56
 38/91 anonim ***** válasza:
85%

Jelenleg sajnos náluk lakunk, mivel a mi lakásunkat most újítják fel

JElenleg a francokat. Világ életetekben a szülő nyakán éltetek. Vagy úgy lettél terhes, hogy lakás se volt, gyorsan vettetek valamit; vagy vettetek, de azt már nem bírtad ki, hogy ne legyél terhes, míg el nem készül. SAjnáljon a franc.

jan. 11. 19:57
 39/91 anonim ***** válasza:
92%
Hát vigyázz magadra, kislány, mert te az apádtól konkrétan meg fogsz bolondulni, és arra jön még rá a gyerekágyi depresszió! Szerintem keress pszichológust már most, és tanulj stresszoldási technikákat is, és ha a türelmetlenség jeleit érzed magadon, azonnal fordulj orvoshoz.
jan. 11. 19:58
 40/91 anonim ***** válasza:
95%
Ti nem vártátok meg míg lesz saját lakásotok. TI választottátok ezt, jól tudtad, hogy velük laksz. Hagyd apádat, beteg. Ők megengedik, hogy ott legyél, te meg panaszkodsz. Lehet, hogy nem tökéletes, de miatta van jelenleg fedél a fejed felett. Nem te döntöd el, hogyan viselkedjen. Ennyit még kibírsz. Ha nem tetszik, keressetek albérletet a maradék időre.
jan. 11. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!