Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon mérges vagyok apukámra,...

Nagyon mérges vagyok apukámra, beteg, de nem vigyáz rá, hogy én ne kapjam el, pedig a végén járó kismama vagyok, mit tehetek? Nagyon nagy düh van bennem?

Figyelt kérdés

Apukám sosem volt tekintettel másokra. Lehet mondani, hogy egy nagy gyerek maradt. Arra sem képes és sosem volt, hogy ha köhög, akkor a szája elé tegye a kezét.

Jelenleg sajnos náluk lakunk, mivel a mi lakásunkat most újítják fel, jelenleg lakhatatlan állapotokban áll.

Köztudott, hogy influenza szezon van, de apám nem vigyáz magára, megy mindenhova, persze, hogy elkapta. Most tátott szájjal köhög itthon, két wc van, mindkettőre járkál hasmenéssel, nehogy csak az egyik legyen fertőzve. Szinte ki sem merek már menni a szobánkból, mert az egész ház tele van köhögve. Gyakorlatilag egész nap szellőztethetnénk.

Én 38 hetes kismama vagyok, nagyon nem szeretnék elkapni semmit. Mondtam ezerszer apámnak ezt, hogy nagyon nem akarok beteg lenni, de neki is lehetne annyi esze, hogy a babát váró lányára vigyáz. Olyan nagyon mérges vagyok rá, utálom, hogy miatta leszek valószínűleg beteg. Csoda lenne, ha megúsznám. Ma még a kaját is szobánkba hozta be a párom, konkrétan csak mosdóra járok ki, de apukám még ott is mindkettőt összefertőzi.

Az meg a ráadás, hogy egész nap jajjgat, ugráltatni akarna minket. Hát ez így szülés előtt nagyon nem hiányzik.

Nem így terveztük, tavasszal vettük a lakásunkat és úgy volt, hogy a baba érkezésére már kész lesz, de annyira elhúzódott, hogy örülünk, ha idén tavasszal be tudunk majd költözni.

Nagyon felidegesített apukám a nemtörődömségével, a gyerekességével, hogy csak neki lehet rossz, és azzal, hogy egy kicsit sincs tekintettel a másikra.

Most nagyon nem ezzel kéne foglalkoznom és a betegségtől rettegnem. Másoknál, ahol egy háztartásba érkezett a baba, mindenki azt várta, készült rá, de nálunk ez is el van szúrva.

jan. 11. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
96%
Igen, benned nagyon nagy a düh.
jan. 11. 18:42
 2/91 retektorta ***** válasza:
81%
Add ki magadból. Mi meghallgatunk.
jan. 11. 18:44
 3/91 anonim ***** válasza:
89%

"Most nagyon nem ezzel kéne foglalkoznom és a betegségtől rettegnem. "

Akkor ne tedd.

jan. 11. 18:47
 4/91 A kérdező kommentje:
Hát nem tenném, ha lenne benne egy kis kultúra. Nem járkálna fel-alá a lakásban, nem használná mindkét wc-t betegen; és nem tátott szájjal, szinte rájátszva köhögne tele minden helyiséget.
jan. 11. 18:48
 5/91 anonim ***** válasza:
68%
Hát irány a szexbholt és vegyél pár bilincset. Zárd a szobájába, ha ennyire rettegsz a semmitől...
jan. 11. 18:50
 6/91 anonim ***** válasza:
83%

1. Ha odaköltöztél a nyakába, akkor ne ö legyen már bekorlátozva.

2. Miért ne élhetne, nem ö terhes, másrészt meg egy terhesnek sem kell bezárva lennie.

3. A hiba benned van, és egyáltalán nincs igazad

jan. 11. 18:51
 7/91 A kérdező kommentje:

Jézusom, látom te is érted a lényeget.

Amúgy meg semmitől? Láz, köhögés, hasmenés, amit konkrétan terjeszt a házban, az neked semmi?

Meg még ha nem is a betegségtől félnék, akkor is milyen viselkedés ez? Nekem alap, hogy ha köhögök a szám elé rakom a kezemet. Azt se ő tanította.

jan. 11. 18:52
 8/91 anonim ***** válasza:
89%
Hát, ha annyi eszed volt, hogy úgy kezdted a felújítást, hogy véletlenül se legyen kész mire szülsz, akkor ez van. Jössz itt zahal hogy apád felelőtlen. Te vagy felelőtlen, mert lakhatnal külön is főleg terhesen, főleg szülés előtt, hogy ne veszelyeztesd magatokat. De nme, neked lkahattatlant kellett csinálni a házából szülés előtt.
jan. 11. 18:55
 9/91 anonim ***** válasza:
87%

Fogd már fel, TE laksz az ö lakásban, nem ö a tiédben.

A saját lakásában azt csinál, amit akar, vegyél már vissza kicsit!

jan. 11. 18:56
 10/91 A kérdező kommentje:

“Ne veszélyeztesd magadat”. Akkor ennyi erővel, aki terhes, az csak akkor felelős, ha 9 hónapig bezárja magát egy szobába.

Látom te sem vettél vagy újítottál/építettél házat mostanában. Elég sok szart megtapasztaltunk azzal kapcsolatban is az elmúlt hónapokban. Megbeszélés után lelépő, nem jelentkező mesteremberek, kontár munka, javítandó dolgok…. Ne hidd, hogy az annyira tökéletesen egyszerű.

Az lenne felelős viselkedés, ha figyelünk egymásra. Nem csak rám, engem csak duplán idegesít, a jelenlegi állapotomban. De akár anyukámra, aki dolgozni jár, kettejükre ő a fő pénzkereső, mert apám már nyugdíjas. Vagy akár a páromra. Őket is ugyanúgy lefertőzheti, az sem kellemes. Tehát önzésnek tartom, ha valaki ennyire sem képes betegen.

jan. 11. 18:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!