Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kerültetek már kínos helyzetbe...

Kerültetek már kínos helyzetbe a gyermeketek előtt? Ha igen, hány éves volt a gyermek, mi volt ez a szitu és ki hogyan reagálta le? 19/L

Figyelt kérdés
Bármilyen helyzet szóbajöhet, akár egy kínos kérdés a gyerek részéről, akár ha véletlen rátok nyitott, bármi. Kíváncsi vagyok.

jan. 6. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
14%

Az egyes meg a hetes valaszolo amugy mit erez?

Annyira visszataszitoak ezek a “nyitott” csaladok ahol kb megbeszelik a gyerekekkel az anyukak hogy hogyan nyomjak oket 🤮

tegnapelőtt 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:
56%

Az 1-es vagyok: szemmel láthatóan nem fogod fel amit írtam.

Nem tudom, mit értesz nyitott család alatt, de garantáltan valami nagy ostobaságot.

Ha nem tudod felfogni, mi a különbség a gyerekkel a szexuális életünket megbeszélni, illetve nyíltan beszélni arról, hogy vannak férfiak/fiúk meg nök/lányok, hogy a babák az anyjuk hasában nönek születésük elött, stb, akkor veled borzasztó nagy gond van.

tegnapelőtt 18:08
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Ez kb olyan amikor egy pár honapos babának akinek nincs még úgy kifejlodve az emésztése adsz egy szelet húst szalonnával.

Kb ugyanannyi ész.

A gyereknek kiskorában nincs úgy kifejlődve a hormonrendszere , arra koncentrál a teste hogy növekedjen.

Amikor eleéri azt a kort hormonális szinten:

akkor érett rá párhuzamosan a babát is meg kell várni míg megÉRIK arra a szintre hogy BEFOGADJA a táplálékot.

Ugyanúgy egy gyerek mentális szinten is meg kell ÉRJEN a befogadásra.

Ha így se érted akkor sajnálom, de van más akinek így érthetővé válik remélem

tegnap 10:25
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Tovább: ha nem várod meg hogy valamilyen szinten érett legyen rá a gyermek úgy jársz mint egy baba esetében: kihányja, vagyis nem lesz jó neki , akkor jó amikor érett rá
tegnap 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!