Anyák, apák, akik egyedül nevelitek a gyermeketeket! Nektek is szorosabb a kapcsolatotok a gyerekkel amióta egyedül nevelitek? Többi lent, L
Szia!
Én bár szülő, hanem "gyerek" vagyok :)
Szüleim 3 éves koromban mentek szét végleg.
Szokatlan, de én az apukámmal maradtam. Nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk. Több "mostohaanyám" volt, de csak rövidebb ideig. Apukámnak viszont mindig is első helyen voltam. Jelenleg egyetemista vagyok, tőle 200km-re, de ha bármi problémám van őt tudom hogy hívhatom:)
Szorosabb VOLT, igen. Aztán megérkezett a mostohaanyám, meg a fia, és onnantól kezdve én mintha többé nem is léteznék.
A fiú a minden, mert ő fiú, én boldoguljak, ahogy tudok, amikor felhívtam, hogy gáz van, ja, nem az ő baja, oldjam meg a hazajutást.
Na... ennyit erről. Én is azt hittem, jó kapcsolat és ez meg is marad, mostanra odáig jutottunk, hogy ha nem írok neki, félévig sem keresne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!