Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi az az életkor mikortól...

Mi az az életkor mikortól önnállóan,egyedül tusolhat a gyermeketek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 07:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem eltérő. Az én lányom 9 éves korától tusol egyedül. Fürödni már egy ideje tudott, csak a tusolás nehezebb. Hajmosásnál kell csak segíteni neki.
2023. febr. 27. 08:05
 2/15 anonim ***** válasza:
17%

7-8. De akkor is úgy, hogy kicsit nyitott ajtóval és ránéztem mindig, hogy minden rendben van-e.

Kb. 9-10 volt, amikor már teljesen önállóan.

2023. febr. 27. 09:15
 3/15 anonim ***** válasza:
70%

Ez nem olyan, mint az egyedül közlekedés, hogy ha túl korán csinálja, akkor baleset éri. Amikor egyedül meg tudja normálisan csinálni, onnantól lehet.

A mi gyerekeink fürdeni kb. 4 éves koruk óta tudnak egyedül. Zuhanyozást nem erőltetjük, mert kád van, kifröcsögne minden. Ha zuhanykabinunk lenne, értelemszerűen a zuhanyozást tanítottuk volna meg nekik ennyi idősen.

2023. febr. 27. 11:12
 4/15 anonim ***** válasza:
60%
3: pedig sajnos fürdés közben is érheti és éri is baleset a gyerekeket. Nem szabad kicsiket teljesen felügyelet nélkül hagyni.
2023. febr. 27. 11:27
 5/15 anonim ***** válasza:
48%

A 7 évesem egy ideje már egyedül zuhanyzik (kb fél éve)

A fürdést 4 évesen intézte magának. Csak segítettem be és kimászni. Hajat is egyedül mos kb 1,5 éve ha fürdik.

2023. febr. 27. 11:28
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
4 éves fiam egyedül fürdik, viszont végig bent vagyok a fürdőben vele, mert bármi történhet, elcsuszhat... Stb.
2023. febr. 27. 11:51
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
4-es, az egészen kicsiket, az 1-2 éveseket természetesen nem. Amikor már egyedül fürödtek, rég túl voltak ezen a koron.
2023. febr. 27. 11:51
 8/15 anonim ***** válasza:
29%
7: Én nem 1-2 évesre gondoltam. 5-6 éves is simán elcsúszhat, megfulladhat. Sose szabad ilyen pici gyereket egyedül hagyni. Nem arról van szó, hogy nem tudja megmosni magát, hanem a biztonságról, ahogy a 6-os is írta.
2023. febr. 27. 12:07
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Mi nem szeretünk tusolni,mindig kádban fürdünk. Azt 6 éves kora óta egyedül csinálja.
2023. febr. 27. 13:44
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

5-6 éves gyerek akkor is elcsúszhat ha ott vagy mellette. De kint az udvaron is eltaknyol.

Gondolnod m aki azt írta h 4-5-6-7 éves korától egyedül intézi a fürdést/zuhanyt az sem megy el közben otthonról.

Attól hogy a fenekében vagy annak a kisiskolásnak, még történhet ugyan úgy baleset.

Nem hinném h az a 10 mp számít majd, még beérsz a nappaliból.

2023. febr. 27. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!