Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek mikor "nőtt fel" a...

Kinek mikor "nőtt fel" a gyerek igazán? Úgy értem, önállósodni, barátnőkkel lógás stb.

Figyelt kérdés
Egyre kevésbé igényli a szülői jelenlétet,és közelséget. Inkább barátnőkkel van szívesen, és nagylányos dolgokat csinál. Nem kell már befeküdni mellé altatni és szégyellődősödik az apja előtt pl.. nálatok ez mikor jött el?

2019. szept. 7. 20:09
 1/5 Barackoshányás ***** válasza:

10

12

6

6

Nagyjából

2019. szept. 7. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
14
2019. szept. 7. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szégyenlősködés 8 év körül.

Barátnőzés 11-től de ez egy folyamat, nem egyik napról a másikra megy.

Egyre többet szeretne, te egyre többet engedsz.

Először tovább maradhatott kint de csak az utcában, aztán már az egész faluban. Aztán elengedtem táncra a közeli városba, aztán egy messzebb városba mozizni.

Most 13, nyolcadikos, jövőre már nem ide fog járni suliba. Buszozni fog szóval engedni kell. Tanuljon meg közlekedni, fedezze fel a várost.

Biztosan a gyerektől és a körülményektől és lakóhelytől is függ mikor függetlenedik.

2019. szept. 8. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Remélem nem baj, ha gyerekként válaszolok. Apám előtt a szégyenlősködés 10-11 éves koromban kezdődött, a pubertás miatt. Barátnőhöz 9 évesen kezdtem el járni, de akkor úgy, hogy nyáron minden hétköznap. Ez tartott pár évig, már nem járok sehova.
2019. szept. 8. 09:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Budapesten élünk... Ezért szerintem hamarabb fog kezdődni a barátnőzés, eljárkálás.
2019. szept. 9. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!