Mitol lesznek szepek a melleim?
én tudom, mit kell tenni, mert én idősebb vagyok jóval, mint te, mégis gyönyörűek maradtak a melleim.
Sokat ússzál, az erősíti a hátizmokat, a mellizmokat. a gerincferdülés tornával gyógyítható, főleg ilyen korban.
az úszás nagyon sokat segíthet. ez nem is a melleid miatt fontos, hanem úgy általában.
A másik nagyon fontos dolog, hogy sose aludj hason. ez nagyon fontos, szerintem a legfontosabb.
A harmadik, hogy sportoláshoz mindig hordjál sportmelltartót.
És persze napközben lehetőleg hordjál melltartót, de sose drótosat. A tezenisben láttam sok olyat, aminek nincs drótja, mégis tartja a mellet. ügyelj arra, hogy ne legyen túl szoros a melltartó, mégis tartsa meg.
Az is fontos, hogy tarts szüneteket a melltartóhordásban, hogy a keringés rendesen működjön a melledben. Ez a betegségek elkerülése miatt is fontos. Pl. én éjszakára nem hordok, meg itthon se hétvégén. Néha kimegyek az utcára is melltartó nélkül (persze ruhában), ha úgy érzem, hogy kell egy kis szünet.
A testsúlyodat pedig tartsd egészséges szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!