Ha nő vagy és tömegnövelő étrenden, kalória pluszban, ideális fehérje-szénhidrát egyensúlyban és mellre edzel, nagyobbak lesznek a melleid. Csak ezzel az étrenddel tudsz izmosítan de ugyanakkor zsír is jön fel. Nagyobb lesz a melled. két okból mert nő az izom és nincs zsírvesztés söt zsír megy fel. Ezt a két tényezőt figyelembe véve nő a mell.
Szálkásító étrendben kizárt az izomnövekedés, ilyenkor az izom megtartása és a zsírvesztés a cél. Ilyenkor kisebb lesz a mell mert zsír jön le, ezzel együtt a mellbőség is.
3. válaszoló, nincs olyan hogy izmot építesz, közbe zsírt vesztesz és mellbőség meg kisebb lesz. Képtelenség.
"A melled kisebb lesz a hátkörméret meg nagyobb".? ne is haragudj de ezt hogy hoztad össze.?
"3. válaszoló, nincs olyan hogy izmot építesz, közbe zsírt vesztesz és mellbőség meg kisebb lesz. Képtelenség."
Nyilván nem egyidejűleg, de a végeredmény az lesz.
""A melled kisebb lesz a hátkörméret meg nagyobb".? ne is haragudj de ezt hogy hoztad össze.?"
Pedig így van! Én még nem láttam olyan kondizós csajt, akinek ne lett volna kisebb a melle az edzéstől. (Aki nagyon komolyan ezd.) És mell alatt nem a mellizmot értem.
Én azért nem csinálom olyan durván, de így nagyobb lett a hátam, amit a "kinőtt" blúzaim bizonyítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!