Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom, ide illik e a...

Nem tudom, ide illik e a kérdés, de van esélyem arra, hogy normális melleim lesznek?

Figyelt kérdés

Van rajtam 25 kiló +, és elég kicsi melleim vannak (80 A)

Nem egyszer kezdtem már bele diétába, stb, de mindig beijedtem, mert félek, hogy még ennél is laposabb lennék, mindegy egy 10 éves kisfiú.

Az érdekelne,hogy ha elindul a fogyás, még lehetnek normális melleim, nőhetnek még? 16/l

2015. júl. 16. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

16 évesen még nőhetnek, persze.

Van egy barátnőm, ő már 26 éves, kis melle van. Leadta a teljes túlsúlyát. A melle ugyanakkora maradt, nem lett se kisebb, se nagyobb, főleg, hogy 26 éves. De amúgy szép a pici cici. Mondjuk nő vagyok én is :D ,de nem zavarna ha kisebb lenne.

Amikor 16 voltam még nőtt nekem, de egyénfüggő. Ez a barátnőm elég csinos kis mellekkel is, szóval ne aggódj emiatt.

2015. júl. 16. 11:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első menstruációtól általában már nem nő tovább a mell (talán csak egy kicsit) de például szülés után biztosan tartós időre megnő.

Ha elkezdesz fogyni talán van rá esély hogy kicsit nő, de erre nincs garancia, de figyelj arra hogy ne túlságosan fogyj le mert akkor még mindig kicsi marad, és ne túl kemény sportot űzzél ha fogyni akarsz mert attól is kicsi marad a melled (vagy még kisebb lesz).

2015. júl. 16. 11:08
 3/3 A kérdező kommentje:

hát, az utolsóval vitatkoznék, mert 11 éves korom óta biztosan nőtt a mellem, hiába vagyok teljesen lapos szinte.

Nem is a kis mellel lenne bajom, ha ekkora maradna nem zavarna, inkább attól félek, hogy még ez is eltűnik.

2015. júl. 16. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!