Szülőként milyen érzéssel töltene el, ha a gyermeketek a munkahelyén (tisztességes, normális munka) jóval jobban keresne, mint ti?
Örülnék.
De nálunk eleve nem szokás a másik fizetéséröl kérdezni, beszélni, ez magánügy, szóval eleve nem is tudnék róla
4+ Jókor jó helyen elv valahogy sokszor bejön.
Ismerek olyat, hogy egy közös portálon-nem ilyen lazulós, szakmai egy régi ismerős ráírt egy másik ismerősre, hogy köszönjön neki, megkérdezze mi ujság, beszélgettek, ki hogy van, család stb. A másik meg megkérdezte: kell ember? Igen ha..és mondta a dolgokat mit kell teljesíteni-az elvárt követelményt. Immár több mint 8 éve együtt melóznak. Sem egyik, sem másik nem gerinctelen, becsületesen melóznak együtt.Soha egymást át nem vágták-mindkettőnek a szava áll mint a cövek. Pedig csak adták a szavukat valamire..
A férjemnek már felnőtt gyerekei vannak.Az egyik fiának tavaly lett nagyon nagyon jó munkája(szereti is).Kb 3x annyit keres mint nekünk kettőnknek az összes bevételünk+ céges autó,benzin,telefon,cafetéria.Nagyon rendes, céltudatos,okos ügyes fiatalember(szóval nagyon megérdemli azt a munkát).
A férjem nagyon büszke, de mindkettőnknek volt egy pillanatnyi "rövidzárlat",én a magam részéről végig gondoltam az életem, és hát csak én tehetek arról ,hogy sok rossz döntést hoztam, és sok lehetőséget/tanulást kihagytam(a férjem rendkívül büszke a gyerekére,de azt nyíltan nem látja be,hogy neki is rengeteg lehetősége lett volna, csak nem élt vele).Ha a saját gyerekemnek lesz nagyon jó munkája,akkor nagyon büszke leszek,és örülni fogok.
Diakmelovel a lanyom nyaron vagy 50e tobbet keresett mint en 😀
Orultem neki h talalt egy melot nyarra es nem otthon unatkozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!