Hiteltelen lenne az alkohol ellen szónokolnom, ha egyébként is erőset tartanék otthon, de azért jobban odafigyelnék, illetve elbeszélgetnék vele.
2024. márc. 16. 12:37
3/20 anonim válasza:
#2 Mi a hiteltelen benne? Nálad az, hogy van otthon valakinél alkohol, hogy ALKALMANKÉNT igyanak egy felessel, vagy ha vendégek jönnek megkínálják őket, egyenértékű azzal, hogy valaki rendszeresen, titokban iszik? Ha ennyire fekete-fehéren tudsz csak gondolkodni, azzal már érdemes lenne egy pszichológust felkeresni.
2024. márc. 16. 12:56
4/20 A kérdező kommentje:
#1 Hogyne lenne fiú, miért egy 20 éves férfi?😂...
#2 Ebben részben igazad van, de kicsit ijesztő, vagyis elrettentő ha már valaki 20 évesen naponta töményet iszik.
2024. márc. 16. 12:57
5/20 anonim válasza:
Elgondolkodnék, hogy mit b*tam el a nevelésében. És keresnék valami - nem olcsó - szakembert, hogyhátha helyre lehet hozni amit hibásan csináltam 20 éven keresztül. Ez 99,9% a szülők megoszló felellősége. 20 éves korban főleg. Minek csináltál gyereket ha nem voltál képes megfelelően felnevelni? Erre keress először választ. Aztán próbáld helyre hozni amit elrontottál. Hajrá!
2024. márc. 16. 13:06
6/20 anonim válasza:
Ha alapjáraton tanul/dolgozik, nem részeges, nincs rossz társaságban stb, akkor szerintem nincs vele semmi gond. Ugyan én nem vagyok szülő, és korban sem állok messze a fiadtól, de én nem tennék semmit, maximum megjegyezném neki hogy vegyen magának, ne a vendégségekre félretett italt igya sunyiban. Nagyszüleim vidéken nőttek fel, ráadásul nagymamáméknak kocsmája volt (mielőtt a komcsik elvették tőlük). Nagymamám 10 éves kora óta minden reggelt egy kupica pálinkával indít így közel 90 évesen is, és semmi baja nincs tőle. Szerintem napi 1 kis pohár még nem a világ vége
2024. márc. 16. 13:11
7/20 A kérdező kommentje:
#8 Igazad van, de sokan le fognak téged húzni értékelésben sajnos itt emiatt! Pedig te egy értelmes, összeszedett véleményt írtál, és egészséges álláspontot képviselsz.
2024. márc. 16. 13:15
8/20 anonim válasza:
"Ha ennyire fekete-fehéren tudsz csak gondolkodni"
. Te magyarázol bele egy rakásmarhaságot a gondolkodásomba, szóval nem az én gondolkodásommal van baj...
2024. márc. 16. 13:38
9/20 anonim válasza:
Homeopatias mennyisegben fogyasztja, hogy ennek hosszabb ido utan kerdeses az eltunese?
2024. márc. 16. 14:06
10/20 anonim válasza:
Kérdező!
1. A 20 éves fiad felnőtt, vedd észre te is!
2. Épp csak a legfontosabbat nem írtad le: naponta mennyit iszik? Ha mondjuk naponta 2-4 cl-t (vagyis egy pálinkáspohárnyit), akkor semmi baja nem lesz tőle. Sőt, az Unicum gyógynövényeket is tartalmaz, mint a svéd keserű csepp.
3. Ha elfogy az az üveg, mi fog történni? Nem iszik többet vagy vesz újabb üveggel magának? Mert ez se mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!