Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinálnátok szülőként, ha...

Mit csinálnátok szülőként, ha észrevennétek, hogy a gyermeketek mindennap unicumot iszik titokban?

Figyelt kérdés

Feltűnne nektek, hogy fogy a szekrényből az unicum, vagy inkább úgy tennétek, mintha nem vennétek észre?

20 éves a fiú.

márc. 16. 12:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
#4 egy 20 éves srác szülője nem így ír hozzászólást, elárultaf magad, hogy kamu vagy
márc. 16. 14:27
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

" És keresnék valami - nem olcsó - szakembert, hogyhátha helyre lehet hozni amit hibásan csináltam 20 éven keresztül. "

Nem mindenért a szülők tehetnek. EZ egy nagy tévhit.

Ennyi erővel lehet menni akkor panaszt tenni a nagydzülőkhöz, hisz ők neveltek olyan gyereket, aki nem tud gyereket nevelni.

Az alkoholizmusra való hajlamnak mellesleg genetikai háttere is van.

márc. 16. 15:14
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Megvetetném vele :DD A lofasznak is van vege
márc. 16. 15:18
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Aki naponta, főleg titokban piál, az zugivó. Ennyi a nagy helyzet, és tejesen mindegy, hogy fél üveg páleszt húz le vagy 3x fél decit.
márc. 17. 08:42
 15/20 anonim ***** válasza:
4%
elfenekelném
márc. 17. 09:01
 16/20 Senior Séf ***** válasza:
58%
Én 15 évesen kezdtem, és nem egy-két cseppnyi unicummal, hanem 7 dl töménnyel naponta. Mindazonáltal azt mondom, a fiad jó úton halad az alkoholizmus felé, és jól tennéd, ha ezt közölnéd vele.
márc. 17. 15:02
 17/20 anonim válasza:
0%
Unicumot iszik a fiad??!
márc. 17. 15:20
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Alapból nem vennék több unicumot. Se mást.

Ti mennyit isztok, hogy mindennapra jut ital?

Amúgy el kellene zárni sürgősen.

Én annak idején, amikor kaptunk egy üveg pálinkát, és sokáig állt a spájzban, ártatlanul szóvá tettem, milyen fura, hogy fogy, pedig nem is iszunk. Vette a lapot.

Egy sütis likőrt pedig felcimkeztem, hogy figyelem, mennyi van benne.

De ha itt nem áll meg a dolog (tehát nem csak átmeneti, unaloműző tevékenysége, kell vele beszélni)

Tegyél ki helyette csokit, nasit, hátha az is jó

szept. 25. 11:49
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
20 eves fiukat vittek/ visznek a frontra akkor kedves kerdezo es nem ferfiakat. Az Allamok tudnak errol, hogy kisfiukat visznek a harcba?
szept. 27. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:

Sok a lepontozott válasz.

Belegyalogoltunk pár alkesz lelkébe? 😅

okt. 4. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!