Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok hozzá,...

Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a 15 éves fiatok dohányozna?

Figyelt kérdés
dec. 31. 18:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
71%

Hagyjátok már ezt a hülyeséget, hogy felesleges tiltani, akkor is csinálja, stb.

Én 15+ éve voltam kamasz, akkor pont azok cigiztek, akiknek ilyen nagyon liberális, nemtörődöm szülei voltak, hogy megengedték, elnézték, nem foglalkoztak vele. Cigiztek, mert menő volt és megtehették.

Minket nagyon szigorúan fogtak ilyen dolgok terén, én nem is mertem volna cigizni, mert tudtam, hogy annak követkzezményei lennének, ha lebuknék, nem tojnának rá, meg amúgy zsebpénzt se kaptamm, miből vetten volna cigit?

Nyilvàn 1-2 alkalommal kipróbáltam, mikor kaptam osztálytársaktól, de pont ezért soha nem cigiztem, mert se pénzem nem volt rá, se merni nem mertem.

dec. 31. 21:15
 12/42 anonim ***** válasza:
13%
Felesleges tiltani, nővérem és öcsém is szívták, csak sose otthon, mindenki sejtette otthon de ennyire véresen a szüleink nem törték maguk rajra.
dec. 31. 21:19
 13/42 anonim ***** válasza:
29%
Közben meg biztos voltak sokan akiknek tiltották,meg jól el is náspángolták amikor észrevették ,hogy cigizett,és mégis rászoktak.
dec. 31. 21:21
 14/42 anonim ***** válasza:
19%
Óóó a 10 -es egy mintaszülő.abban igazad van ha addig ütnéd amíg a feje lapcsánka nem lesz.....többet nem gyújtana rá ....max.te gyújtanál érte gyertyát.Aaaz igazi mintaszülő.A gyerek cigizik.....agyon kell ütni.A gyerekem ha dohányzik akkor is a gyermekem.mi az ami változik?
dec. 31. 21:26
 15/42 anonim ***** válasza:
12%
#10 A gyámhatóság kedveli ezt!
dec. 31. 22:56
 16/42 anonim ***** válasza:
7%
Vicces, hogy sokan azt hiszik, hogy a nem adok zsebpénzt kártya még működik, vagy működött valaha is. 13 éves koromtól loptam a pénzt anyámtól cigire, mert nem adott onnantól zsebpénzt, hogy megtudta. 18 évesen meg úgy leléptem otthonról, nem láttak többet.
dec. 31. 22:59
 17/42 anonim ***** válasza:
41%

Én sem kaptam zsebpénzt, mégis megoldottam 15 évesen a cigi kérdést...

Nem vertek el, nem volt szentbeszed.

Apám is azt az elvet vallotta, inkább szivjam otthon mint ki tudja hol, ki tudja mennyit egymás után...

jan. 1. 00:46
 18/42 anonim ***** válasza:
21%

Ciginek semmi értelme, nem hiába Amerikában, Jamaicában 3 füves cigit szívnak el, míg más 1 sima cigit, ami jogos hisz se hatása, és káros anyagok szabadulnak fel égéskor.

Én is próbáltam többféle sima cigit amivel kínáltak, de magamtól soha nem vettem, és elképzelhetetlennek tartom hogy rá szokjak, pedig ha cigiztem sosem voltam már józan :)

jan. 1. 01:25
 19/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem finanszíroznám a dohányzását.
jan. 1. 02:04
 20/42 anonim ***** válasza:
20%

Mennyi álszent szülő reagálja túl ezt... Ne tegyünk úgy mintha 10-20-30-40 éve a fiatalok ne dohányoztak és ittak meg verekedtek volna. Egy 15 éves pontosan tudja milyen kártékony a dohányzás hosszútávon (főleg ha a családban van is dohányos) tehát tudja mérlegelni úgy mint azok a 30-40-50 évesek akik még mindig dohányoznak! Természetesen senki nem örülne ha a fia dohányozna de inkább dohányozzon mint drogozzon.

Üdv egy NEM dohányzó 19 éves

jan. 1. 06:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!