Anyámnak joga van megmondani, hogy a saját megkeresett pénzemből mennyit ihatok, dohányozhatok (esetleg tiltani is ezeket), ha még vele élek, de már elmúltam 26?
Figyelt kérdés
ma 05:48
31/32 A kérdező kommentje:
A nagy bagózás az kb. havi 3 doboz Tereát jelent, alig több mint 6000 Ft-ot. Nem tudom, mennyi alkoholt fogyasztok pontosan havonta, van, hogy semennyit, van, hogy egy ilyen alkalom jut egy hétre. Nem tartok számon minden egyes forintot, ami elmegy rá, mivel fölösleges, nem iszom annyit, hogy ezen múljon a költözésem, az a munkámon és az azon megkeresett pénzemen fog. Egyébként haza is adok, és világéletemben anyám volt az, aki a legnagyobb hangerőn hangoztatta, hogy nem akarja, hogy olyan lakásra verjem el a pénzem, aminek a tulajdonosa úgyse lehetek soha, de nyilván akkor is élősködő szemétláda vagyok, akitől szegény már azt se tudja, hogyan szabaduljon. Nem beszámolok neki minden lépésemről, hanem ki vagyok kérdezve minden egyes alkalommal, amikor elhagyom a lakást (és nem munkába megyek), külön kitérve a lehetséges alkoholfogyasztásra, onnantól a két opcióm az, hogy végighallgatom az üvöltözést, meg az, hogy kitalálok valami kamu dumát arra, hogy mit fogok csinálni. Gondoltam, rákérdezek már, hogy ennek amúgy így kell-e működnie normális esetben, örülök, hogy valakinek segíthettem kikárognia magából a napi feszkót.
ma 16:10
32/32 anonim válasza:
31.
Ha ennyi a károsanyag fogyasztásod, az nem egy nagy dolog ill. összeg.
A fő probléma anyád kontrollja, nyílván egészségesebb lenne már önállóan élned, de az meg egy átlag embernek kukiszopás.
Emberek százezrei szenvedhetnek ilyen többgenerációs kényszerű együttszívástól, de ilyen időket élünk sajnos.
Ha nem kapsz indítást, szívás az életkezdés és az élet végig.
(Persze itt mindenki több ingatlanos milliárdos, de ezektől a 0-ról saját erőből 25 éves korukra mindent elérőktöl most tekintsünk el. 😂)
Kamuzz anyádnak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!