Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Veletek szokott így beszélni...

Veletek szokott így beszélni a saját anyátok?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, ha látogatóba megyek hozzájuk, minden baja van velem. Csak néhány mondat, ami ma elhangzott:

"Fogjad be a pofádat." (Ezt arra mondta, hogy kijavítottam valamit, amit a húgom mondott.)

"Mikor mész már haza?" (Délben értem oda, az du. 4-kor hangzott el.)

"Olyan buta vagy, amilyennek kinézel." (Ezt arra mondta, hogy nem találtam valamit a polcon.)

Nem tudom már, mit tegyek, hogy megfeleljek neki. Próbálok mindent jobban csinálni, de soha nem vagyok jó neki.

okt. 19. 18:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
99%
Nem kell menni hozzá,
okt. 19. 19:00
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Hát, erre csak a legendás beszólás jut eszembe: "Minek ment oda?"
okt. 19. 19:01
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Te komolyan házhoz mész a pofonért? Szakítsd meg a kapcsolatot, ezek csak mérgeznek, nem szeretnek téged
okt. 19. 19:02
 4/22 anonim ***** válasza:
98%

Bammeg, gyerekként sem, nemhogy felnőttként.

Anyád mérgezőbb, mint a cián.

okt. 19. 19:20
 5/22 anonim ***** válasza:
97%

Házhoz mész a lófütyiért. Ha valaki így beszélne velem akkor nem látogatnám és visszaszólnék.

"Olyan buta vagy, amilyennek kinézel." --> "Nem tehetek róla, mert az anyámra hasonlítok."

"Mikor mész már haza?" --> "Most azonnal."

"Fogjad be a pofádat." --> "A kutyának van pofája nem nekem."

okt. 19. 19:21
 6/22 A kérdező kommentje:
Apukám miatt megyek. Ágyhoz kötött beteg, sajnos nem jók a kilátásai (cukros, amputált, sok szövődménnyel). Nem akarom magára hagyni most.
okt. 19. 19:23
 7/22 anonim ***** válasza:
96%

De most tényleg - ok, hogy család (anyád), nem te választottad, de azt azért válogasd meg, hogy kivel tartasz kapcsolatot!

Vele ne!

okt. 19. 19:24
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem beszélt így velem.
okt. 19. 19:33
 9/22 anonim válasza:
98%
Nem tudom mennyire lenne kivitelezhető az, hogy amíg ott vagy a szüleidnél, csak apukád ágyánál vagy, vele beszélgetsz, ápolod, vele töltesz minőségi időt, majd a köszönésen kívül úgy mész haza, hogy egy szót sem szólsz anyukádhoz. Elég nagy bunkóság, dehát neki kell akkor először váloztatnia a viselkedésén. További kitartást kívánok neked, remélem jobb lesz a helyzeted!
okt. 19. 19:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom apukád. A leírásod alapján ő nem olyan seggfej, mint az anyád. Ne hagyd magad, mert ez amit anyád megenged magának vérlázító. Mond meg neki kerek perec, hogy apukádhoz jöttél, és nem tűröd, hogy így beszéljen veled. Az ilyen ember, ha látja, hogy hagyod magad nem áll le soha.
okt. 19. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!