Veletek szokott így beszélni a saját anyátok?
30 éves nő vagyok, ha látogatóba megyek hozzájuk, minden baja van velem. Csak néhány mondat, ami ma elhangzott:
"Fogjad be a pofádat." (Ezt arra mondta, hogy kijavítottam valamit, amit a húgom mondott.)
"Mikor mész már haza?" (Délben értem oda, az du. 4-kor hangzott el.)
"Olyan buta vagy, amilyennek kinézel." (Ezt arra mondta, hogy nem találtam valamit a polcon.)
Nem tudom már, mit tegyek, hogy megfeleljek neki. Próbálok mindent jobban csinálni, de soha nem vagyok jó neki.
5# Ezek frappáns válaszok, kivétel nélkül. De egy toxikus anyával, maximum csak játszmázni lehet és megszomorodni tőle.
A legjobb, ha nem vagy csak minimálisan reagál, majd, akkor kipukkad az a maradék agya.
Kedves Kérdező, a szürke szikla technikáról találsz videót a youtubeon, amíg szükséges lehet használni.
Ez nem szeretet ez sajnos verbális bántalmazás.
Több oka is lehet:
Ha veled van a baj, akkor:
-anyádnak rossz génjei vannak, vagy
-apádnak rossz génjei vannak, vagy
-bármely más törzsi felmenődnek rossz génjei vannak
Ha anyáddal van a baj, akkor:
-fenyegesd meg az idősek otthonba dugással, vagy
-hagyd ott anyádnak apád, hadd vigye el a balhét, vagy
-hagyd ott, és vidd magaddal apádat, vagy
-leordítod a fejét, majd kibékültök
Nem kell menni hozzá - én sem járok apámhoz, hiába szeretem őt, és hiába látnám sűrűbben, mert anyám egy segg és ugyanilyen szépségekkel kedveskedne.
Ez van, sajnálom apámat, de nem.
Dögöljek meg, ezt sosem értettem. Minek látogatod? Minek akarsz megfelelni?
Felnőttként egyszer mondott apám olyat, hogy "minek jöttél haza?". Legközelebbi alkalom a temetése volt, arra is csak illemből mentem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!