Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya aki a saját gyerekét...

Anya aki a saját gyerekét meglopja?

Figyelt kérdés

Találkoztatok már olyan anyával aki a saját felnőtt gyerekét meglopta, anyagilag megkárosította és mindezt letagadta?

Milyen a lelkülete egy szülőnek aki a saját gyerekét képes meglopni majd letagadni?

nov. 15. 23:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Tipikusan függő viselkedés kapcsán elő tud fordulni (pl. alkohol, drog)... lehet más is a háttérben, nem feltétlenül rosszindulat (akár betegség is), persze nem ismerjük a hátterét.

Nyilván lehet rosszindulat is, de ahhoz ismerni kellene a kapcsolatotokat.

nov. 15. 23:58
 2/13 anonim ***** válasza:
52%

Találkoztam már.

Nárcisztikus kB az összes ilyen ember.

Legjobb módszer ellenük a elválás, önállósodás és függetlenedés.

nov. 15. 23:58
 3/13 anonim válasza:
70%
Barátnőmet az anyja lopta meg. Szégyellte elmondani, hogy kirúgták, és nem talál melót, ezért eladott egy szobrot.
nov. 16. 00:54
 4/13 anonim ***** válasza:
49%

Találkoztatok már olyan gyerekkel, aki a saját szüleit meglopta, anyagilag megkárosította és mindezt letagadta?

Milyen a lelkülete egy gyereknek, aki a saját szüleit képes meglopni majd letagadni?

nov. 16. 01:46
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
4 írj ki külön kérdést...
nov. 16. 01:58
 6/13 anonim ***** válasza:
45%

Nem, én csak megfordítottam a kérdést. Ugyanis a gyerekem ellopott tőlünk 12M-t, ami ugye nem kis pénz, plusz hitelt vett fel a nevünk alatt.

Mi pedig "visszaloptuk" a 12M Ft-ot, amit most ő úgy állít be, hogy az az ő pénze volt amit mi elloptunk tőle, plusz leállítottuk a bankban a hitelt és rendőrségi feljelentés alatt áll.

Tehát minden éremnek két oldala van, én még azt is el tudom képzelni, hogy az én gyerekem írta ki a kérdést.

Jó lenne ismerni a másik oldalt is!

nov. 16. 02:05
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó, nem kötözködésképp, komolyan érdekel, hogy lehet ellopni, majd visszalopni 12 miliót? Kp-ban tartogattátok ti is, ő is? A hitelt a nevetek alatt sem értem, olyan nehezen adnak hitelt, hogy intézte el? Benne volt más is?
nov. 16. 02:36
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
Igen. Nárcisztikus volt.
nov. 16. 02:58
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk történt egy olyan eset, hogy a ház, ahol a nagyapám él, egy része ki lett adva egy cégnek. Mivel ő lakik ott, ezért el akarta érni, hogy az összes bérleti díj hozzá kerüljön, ezért -mint utóbb kiderült- azt hazudta a 2 tulajdonostárs gyerekének, hogy a cég nem hajlandó a kifizetést megosztani, hanem csak egy embernek utalni, ő pedig majd továbbutalja mindenkinek a részét. Na, ebből az lett, hogy hol "adott" belőle, hol nem, ezután -jogilag is- már több millióval tartozott a gyerekeinek, és amikor ezt számonkérték rajta, az volt a válasza, hogy itt minden az övé, úgyhogy az összes pénz neki jár, aztán nem tetszett neki, amikor a gyerekek bíróságra vitték az ügyet.

A történethez amúgy az is hozzátartozik, hogy lett egy "új felesége" (még a rendszerváltás előtt újraházasodott), aki egyébként egy végtelenül manipulatív és rosszintulatú ember, és az ő lányának a férje intézte a bérbeadást (ő vette rá a céget a bérlésre), szóval valószínűleg arra ment ki a játék, hogy ők lenyúlják a pénzt. De végtére is a saját gyerekeit lopta meg, mivel nem tartotta magát a megbeszéltekhez, visszaélve a bizalmukkal.

Ha ez a nő nem lett volna, én állítom, hogy nagyapám ezt nem tette volna meg.

nov. 16. 03:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Hazahoztam árut ami vissza kell küldeni a forgalmazónak és azt találta meg és nyúlt bele. Női ruhanemű. Természetesen letagadja, majd elkezdett sírni hogy ő “beteg/ lehet rákos” amiből egy szó se igaz

mert nincs erről semmilyen orvosi igazolása. Nincs is szüksége ezekre a dolgokra, de irigységből nyúlt bele.

nov. 16. 08:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!