Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tesztek akkor, ha az...

Mit tesztek akkor, ha az Edesanyatok folyamatosan szid, pocskondiaz, szoval ver?

Figyelt kérdés
45 eves vagyok, nincs gyernekem, sem tarsam. Lerombolta az onvecsulesemet. Nem lakunk egyutt, de latogatom. Minden alkalom rosszul vegzodik. Ti mit tennetek?

#Toxikus Anya
dec. 18. 11:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%
Kár hogy ilyen rossz a szociális háló. Az ilyet rég meg kellet volna oldani... =) Pszichológus, barátok vagy családsegítővel....
dec. 20. 22:52
 22/31 anonim ***** válasza:
75%
Nem mennék többet.
dec. 22. 16:38
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ez volt. Mikor telefonon csinálta azonnal racsaptam a telefont mondtam, hogy erre nem vagyok kívancsi. És nem vettem fel ha újra hívott.

Szemelyesen meg hozzám nem jöhet át mert az kiszolgáltatott helyzet számomra. Erővel kidobni nem tudom/akarnám. Ha találkozunk vagy meglatogatom ugyan az mint a telefon ha rákezdi szólok, hogy vagy befejezi vagy hazamegyek. Nem egyszer hagytam ott az uttca közepén vagy mentem haza 10 perc latogatas után. Teljesen nem valtozott meg de szépen fejlődik. :D :D

Gyors változást ne várj. De szavakkal nem mész szerintem semmire. Ha otthagyod az neki is rossz azt nem akarja majd.

Amúg én is ennyi idős vagyok és nekem sincs gyerekem. :)

dec. 22. 21:01
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Meg párom sem.
dec. 22. 21:02
 25/31 anonim ***** válasza:
49%
23 vagyok. Azért légy tudatában, hogy most már ő van rád szorulva nálad van az erő. ;) Ha ügyes vagy íranyithatod mert benne van a félelem, hogy nem lát többet. Szóval ne hagyd magad. Tudom rosszul hangzik de kicsit úgy kell mint az állatokkal. Viselkedéssel nevegetni. Ha normális pozitív visszacsatolás ha bánt akkor jön a bünti a faképnél hagyással és egy ideig nem látogatással. Már idős megértem, hogy nem akarod megszakítani a kapcsolatot pláne ha csak te vagy neki. Ezt korábban kellett volna. A magam nevében is beszélek. ;)
dec. 22. 21:08
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk apàm csinàlta ezt. Ahogy lehetőségem lett, megszakítottam a személyes kapcsolatot.

Az esküvőmre meghívtam, úgy gondoltam ez egy minimum, és szerencsére cserébe volt benne annyi, hogy ott tudott viselkedni. Akkor találkoztunk utoljára, szóval 13 éve nem láttam.

38/N

dec. 22. 21:22
 27/31 anonim ***** válasza:
83%
Le lehet pontozni de aki 45 éves koráig nem szakította meg a szüleivel a kapcsolatot az nem nagyon fogja max ritkítani találkozasokat. Ez a módszer meg már legalább valakinek bevált. Egy próbát megér. ;)
dec. 23. 15:10
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

Aki ezeket a kegyetlen hozzászólásokat olvassa, biztosan elmegy a kedve a szaporodástól.

Egymással versengtek, hogy ki utálja jobban a szüleit. Borzalmasak vagytok!

dec. 31. 06:49
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

#28, te bizonyára szerető családban nőttél fel - szuper -, és nem élted át azt, amikor tépték a hajadat és fojtogattak, vagy órákig kellett a sarokban térdepelned, mert 6 évesen nem köszöntél kellő gyorsasággal a szomszéd Marika néninek és ezzel "megszégyenítetted" az anyádat.

Örülj.

És azt a jogot, hogy én ezek miatt (is) utálom az anyámat, hagyd meg nekem, kérlek.

Köszönöm.

dec. 31. 08:10
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
28 a kegyetlen az itt te vagy aki nulla empátiával rendelkezik. Nem mindnkinek jutott szép gyerekkor szerető szülőkkel. El sem tudod képzelni milyen embertelen körülmények között nőnek fel gyerekek. Vagy szerinted annak is szeretnie kellene az apját aki megerőszakolta vagy részegen összeverte a családot?
dec. 31. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!