Mit tesztek akkor, ha az Edesanyatok folyamatosan szid, pocskondiaz, szoval ver?
Ugyan ez volt. Mikor telefonon csinálta azonnal racsaptam a telefont mondtam, hogy erre nem vagyok kívancsi. És nem vettem fel ha újra hívott.
Szemelyesen meg hozzám nem jöhet át mert az kiszolgáltatott helyzet számomra. Erővel kidobni nem tudom/akarnám. Ha találkozunk vagy meglatogatom ugyan az mint a telefon ha rákezdi szólok, hogy vagy befejezi vagy hazamegyek. Nem egyszer hagytam ott az uttca közepén vagy mentem haza 10 perc latogatas után. Teljesen nem valtozott meg de szépen fejlődik. :D :D
Gyors változást ne várj. De szavakkal nem mész szerintem semmire. Ha otthagyod az neki is rossz azt nem akarja majd.
Amúg én is ennyi idős vagyok és nekem sincs gyerekem. :)
Nálunk apàm csinàlta ezt. Ahogy lehetőségem lett, megszakítottam a személyes kapcsolatot.
Az esküvőmre meghívtam, úgy gondoltam ez egy minimum, és szerencsére cserébe volt benne annyi, hogy ott tudott viselkedni. Akkor találkoztunk utoljára, szóval 13 éve nem láttam.
38/N
Aki ezeket a kegyetlen hozzászólásokat olvassa, biztosan elmegy a kedve a szaporodástól.
Egymással versengtek, hogy ki utálja jobban a szüleit. Borzalmasak vagytok!
#28, te bizonyára szerető családban nőttél fel - szuper -, és nem élted át azt, amikor tépték a hajadat és fojtogattak, vagy órákig kellett a sarokban térdepelned, mert 6 évesen nem köszöntél kellő gyorsasággal a szomszéd Marika néninek és ezzel "megszégyenítetted" az anyádat.
Örülj.
És azt a jogot, hogy én ezek miatt (is) utálom az anyámat, hagyd meg nekem, kérlek.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!