Mit tesztek akkor, ha az Edesanyatok folyamatosan szid, pocskondiaz, szoval ver?
Figyelt kérdés
45 eves vagyok, nincs gyernekem, sem tarsam. Lerombolta az onvecsulesemet. Nem lakunk egyutt, de latogatom. Minden alkalom rosszul vegzodik. Ti mit tennetek?#Toxikus Anya
dec. 18. 11:22
12/31 anonim válasza:
Miért látogatod? 😁 Tízéve nem láttam anyámat, nem is érdekel, mi van vele.
13/31 anonim válasza:
Én anyám is folyamatosan leértékelt és teszi ezt a mai napig. Kontroll mániás, keresi a fogás pontokat, hogy hol köthet belém. Várom, hogy kinyiffanjon.
14/31 anonim válasza:
Kerülném, mint Eördögh a tömjénfüstöt.
15/31 anonim válasza:
Nem mennék oda. Van elég bajom is ezen kívül indokkal.
16/31 anonim válasza:
Nem tud nem odamenni. Születésétől fogva belehuzalozták a bűntudatot.
Kérdező, menj terápiába. Ennyi sok év után már csak az segít.
18/31 anonim válasza:
Házhoz mész a pofonért. Miért?
Ha bánt valaki akkor többet ne állj vele szóba!
19/31 anonim válasza:
Csak minimális kontaktot tartok fenn vele. Tini koromban néha majdnem meg is ütött, de én gyorsabb voltam, kapott pár pofont a muter. Lány létemre oda vertem neki, mert azért van egy határ, ha kezet emel rám, leszarom, hogy az anyám.
20/31 anonim válasza:
Ő ilyen, az ember nem magának válassza a szüleit, el kell fogadni úgy ahogy van. Lehet túl sokat találkoztok az idő és a távolság közelebb hozza az embereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!