Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aggódok a lányomért, mit...

Aggódok a lányomért, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves lányom, hamarosan a 18at tölti be. Nagyon jó tanuló, szorgalmas, rendes lány, büszke vagyok rá, hogy egyedül nevelve is ilyen sokra fogja vinni. Van egy idősebb pasija, amit az első perctől fogva nem támogattam, mert túl nagy a korkülönbség közöttük, ő 28 éves. Tudom hogy apa komplexusa van a lányomnak mert kicsi korától csak ketten voltunk, ezért keres idősebb férfit maga mellé.

1 éve vannak együtt, sokszor alszik a barátjánál.

Hétvégén telefonon beszéltünk amíg ők a kocsiban ültek, és amikor elköszöntem ő nem tette le a telefont és én is csak percekkel később vettem észre hogy még vonalban vannak. Beleszóltam hogy még itt vagyok tegye le ő is, de nem hallotta, ekkor ütötte meg a fülemet a beszélgetésük témája. Igazán illetlen és mocskos módon beszélt a lányommal a barátja, mármint nem veszekedtek, hanem olyan erotikus témáról volt szó ami véleményem szerint nem a lányom finom természetéhez való. Nem szeretném itt kitárgyalni miről beszélgettek, de nekem napokig álmatlan éjszakákat okozott. Tudom azt is hogy nem lett volna szabad végig hallgatnom se, de ő a kicsi lányom és meg kell védenem úgy érzem. Nagyon kérlek titeket hogy adjatok tanácsot mit tehetnék? Ha egy megértő anyának/szülőnek elmondhatnám privátban az sokat segítene, köszönöm.

dec. 12. 16:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
54%
ki kellett volna nyomnod a telefont. Milyen kotnyeles egy anya vagy! Nagyon gáz, hogy kihallgatod a gyereket. Az extrém szexxel semi gond nincs. Én is finom nő vagyok külsőre, kosztümben dolgozom, operába járok, de az ágyban szeretem a kikötözést, anált és egyéb dolgokat.
dec. 13. 09:01
 22/28 anonim ***** válasza:
59%

Írt privatban, hat a neve alapján nem tudom anyuka-e vagy a 17 éves lány írta ki a kérdést úgy téve mintha a saját anyja lenne

Nem írom ki mit írt, mert azt hiszem nem szabad, de annyit elmondhatok, hogy szerintem vagy kamu, vagy arra vágyik a kérdező amit leírt...

dec. 13. 10:27
 23/28 anonim ***** válasza:
#22: ja, nekem is írt...
dec. 13. 10:49
 24/28 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy az anyja vagy a gyerekednek, egyáltalán nem ismered az intim/szexuális oldalát.

Ha már 1 éve együtt vannak, lehet a lányodnak tetszik a mocskosabb erotikus tartalmú beszéd, amihez egyébként semmi közöd.

Én a helyedben ezt gyorsan elfelejteném, a lányodnak meg nemis említeném, hogy belehallgatóztál konkrétan a magán beszélgetésébe

dec. 13. 11:03
 25/28 anonim ***** válasza:
#23 gondoltam hogy nem csak nekem írt
dec. 13. 11:53
 26/28 anonim ***** válasza:

A lányod maholnap felnőtt.

Kettő: hogyha ő pikánsabban szereti a szexet, semmi probléma - amíg a férfi nem bántja őt, neked nem mindegy, milyen a szexuális életük?

Írom ezt úgy, hogy apám szerintem agyvérzést kapna, hogyha megtudná, hogy a vőlegényem miket tesz velem (közös beleegyezés) - merthogy "amúgy" egy csendes nő vagyok.

Igen, az életem publikus részében, persze (nem bdsm, mielőtt bárki arra gondol, csak néha lábra állni nem bírok)

dec. 13. 12:01
 27/28 anonim ***** válasza:

A név nekem is szemet szúrt, illetve a stílusa alapján nekem is az jön le, hogy nem Anyuka írta ki a kérdést, hanem a lánya.

Hogy ennek mi az oka nem tudom...

Tegyük fel, hogy mégis az Anyuka idegeskedik..

Szülőként nekem sem tetszene, ha a lányomat egy útszéli krv-kent kezelnék.

dec. 14. 10:17
 28/28 anonim ***** válasza:

A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja

Kamu

dec. 14. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!