Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aggódok a lányomért, mit...

Aggódok a lányomért, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy 17 éves lányom, hamarosan a 18at tölti be. Nagyon jó tanuló, szorgalmas, rendes lány, büszke vagyok rá, hogy egyedül nevelve is ilyen sokra fogja vinni. Van egy idősebb pasija, amit az első perctől fogva nem támogattam, mert túl nagy a korkülönbség közöttük, ő 28 éves. Tudom hogy apa komplexusa van a lányomnak mert kicsi korától csak ketten voltunk, ezért keres idősebb férfit maga mellé.

1 éve vannak együtt, sokszor alszik a barátjánál.

Hétvégén telefonon beszéltünk amíg ők a kocsiban ültek, és amikor elköszöntem ő nem tette le a telefont és én is csak percekkel később vettem észre hogy még vonalban vannak. Beleszóltam hogy még itt vagyok tegye le ő is, de nem hallotta, ekkor ütötte meg a fülemet a beszélgetésük témája. Igazán illetlen és mocskos módon beszélt a lányommal a barátja, mármint nem veszekedtek, hanem olyan erotikus témáról volt szó ami véleményem szerint nem a lányom finom természetéhez való. Nem szeretném itt kitárgyalni miről beszélgettek, de nekem napokig álmatlan éjszakákat okozott. Tudom azt is hogy nem lett volna szabad végig hallgatnom se, de ő a kicsi lányom és meg kell védenem úgy érzem. Nagyon kérlek titeket hogy adjatok tanácsot mit tehetnék? Ha egy megértő anyának/szülőnek elmondhatnám privátban az sokat segítene, köszönöm.

ma 16:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

"tegye le ő is"

Ugye tudod, hogy elég ha az egyik fél leteszi? :D

Amúgy ha nem volt agresszív, támadó a lányoddal szemben, akkor tulajdonképpen mi a gond? Nem a "kicsi" lányod, ha hamarosan 18 éves.

ma 16:26
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan írd le, úgy nagyjából, hogy mi verte így ki a biztosítékot. Ez egy anonim oldal.
ma 16:26
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, milyen voltál, mikor barátod lett?

Na a lányod is kb olyan, vagy kicsit visszafogottabb, vagy pont hogy nem.

Az, hogy egy mindjárt nagykorú ember a pasijával erotikus témáról beszélget, nem nagy dolog. Ez az élet rendje.

ma 16:29
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
A lányod dolga, ha neki megfelel, hogy a pasija análba dugja, megkötözi vagy bármi hasonlót csinál.
ma 16:37
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem sima szex a problema, annal kicsit kacifantosabb, nem vagyok prud,voltam en is fiatal.
ma 16:39
 6/20 Katona Dius ***** válasza:
89%

Ezen jót mosolyogtam. Mármint megértem, hogy aggódsz érte. Ő a kicsi lányod, és 40 éves korában is a kicsi lányod marad. De fogadd el, hogy lassan felnőtt, valószínűleg már jó párszor ment ágyba is a sráccal (10 év amúgy szerintem még nem olyan sok). Én 32 vagyok és a férjemmel négyszemközt mi is úgy beszélünk ilyen dolgokról, hogy anyukámnak leégne a füle.

El kell fogadnod, hogy nő fel a lányod és a szexuális élete a saját magán ügye a párjával. Amíg nem bántja a srác se fizikailag, se szóban, amíg nem árt neki és amíg a lányod jól érzi magát vele, addig neked nem kell semmit tenned.

ma 16:40
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

A lányod finom természetének pedig úgy látszik, hogy bejönnek ezek az illetlen, erotikus témák 😂

Mindjárt 18 éves, hagyjad már.

ma 16:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
De dz nem probléma. A lányod dolga, ha ez bejön neki, neked semmi teendőd nincs, csak elfogadni, hogy felnőtt és tud dönteni a saját dolgairól.
ma 16:43
 9/20 Senior Séf ***** válasza:
78%
Bizony, megöregedtél. Eljött az az idő, amikor már nem szólhatsz bele a lányod életébe.
ma 16:47
 10/20 anonim ***** válasza:
82%

Miért probléma, ha a lányod is szereti ez extrém szexet?

Én is szeretem, és most akkor mi van?

Amíg nem panaszkodik a lányod, boldog, nincsenek látható problémák a barátja és közte, addig hagyd őket békén

ma 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!