Aggódok a lányomért, mit csináljak?
Van egy 17 éves lányom, hamarosan a 18at tölti be. Nagyon jó tanuló, szorgalmas, rendes lány, büszke vagyok rá, hogy egyedül nevelve is ilyen sokra fogja vinni. Van egy idősebb pasija, amit az első perctől fogva nem támogattam, mert túl nagy a korkülönbség közöttük, ő 28 éves. Tudom hogy apa komplexusa van a lányomnak mert kicsi korától csak ketten voltunk, ezért keres idősebb férfit maga mellé.
1 éve vannak együtt, sokszor alszik a barátjánál.
Hétvégén telefonon beszéltünk amíg ők a kocsiban ültek, és amikor elköszöntem ő nem tette le a telefont és én is csak percekkel később vettem észre hogy még vonalban vannak. Beleszóltam hogy még itt vagyok tegye le ő is, de nem hallotta, ekkor ütötte meg a fülemet a beszélgetésük témája. Igazán illetlen és mocskos módon beszélt a lányommal a barátja, mármint nem veszekedtek, hanem olyan erotikus témáról volt szó ami véleményem szerint nem a lányom finom természetéhez való. Nem szeretném itt kitárgyalni miről beszélgettek, de nekem napokig álmatlan éjszakákat okozott. Tudom azt is hogy nem lett volna szabad végig hallgatnom se, de ő a kicsi lányom és meg kell védenem úgy érzem. Nagyon kérlek titeket hogy adjatok tanácsot mit tehetnék? Ha egy megértő anyának/szülőnek elmondhatnám privátban az sokat segítene, köszönöm.
Lehet, hogy mégsem olyan finom természetű a lányod, mint gondolod.
Ha nem bántja a pasija, akkor semmi teendőd nincs. Lassan nagykorú, nem kell neked megvédeni, hacsak nem kéri a segítségedet. Egyébként te is meg tudtad volna szakítani a beszélgetést, elég, ha az egyik fél megteszi. Ne tégy úgy, mintha ezt nem tudnád. Direkt hallgattad végig.
"ő a kicsi lányom és meg kell védenem úgy érzem."
1. Nem a kicsi lányod már.
2. Nem kell megvédened sem.
Ha segítséget kér, akkor segítsd; ha meg tanácsot kér, akkor adj tanácsot, de ennyi.
Semmi közöd a lassan nagykorú lányod szexuális életéhez, amíg ezzel nem árt neked meg nem illegális dolgokat űz.
Az, ha szereti a BDSM-et, anált, swinget, vagy akár pisi-kakit, akármit, az az ő kizárólagos magánügye. Akkor is az lenne, ha a partnere vele egykorú volna, na azoknak mocskos csak igazán a fantáziája.
Cuki vagy kérdező. Aranyos, ahogy aggódsz a "finom" leánykádért. Gondoltad, hogy ő eltartott kisujjal és szalvétával fogja a f@szt? Gondoltad, hogy ő csak misszionáriusban szokta? Nos, tévedtél.
Ne csinálj semmit. Az ő dolga. Az ő teste. Az ő élete. Neki így jó. Nincs beleszólásod.
Legjobb, ha úgy viselkedsz, mintha nem is hallottál volna semmit. Nehéz lesz.
(Vajon milyen "mocskosság" hangzott el, ami így kiakasztott?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!