Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a fiam...

Mit csináljak ha a fiam szerelmes egy nála 4 évvel idősebb lányba?

Figyelt kérdés

Fiam 17 éves és menthetetlenül szerelmes. Nagyon féltem hogy összetöri a lány, bár annyit sem hajlandó elárulni hogy van-e köztük valami vagy volt-e. Szerintem volt, tudom hogy töltöttek időt kettesben többször, de hogy történt-e valami, fogalmam sincs. Aggaszt az egész, már most teljesen másképp viselkedik.

Annyira szeretném ha korban hozzá illőt találna maga mellé.

tegnapelőtt 12:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudsz tenni semmit, ez a tinédzserkor része, hogy szerelmesek legyünk, majd összetörik a szívünk. Ez a tapasztalás és a felnőtté válás része.

Nekem se tudta volna anyám megmondani, hogy ne legyek szerelmes idősebb pasiba nehogy össze törje a szívem.

Kellett az adott szerelem és kellett a csalódás is.

27N

tegnapelőtt 13:02
 2/26 anonim válasza:
98%
Nem tudod és nem is kell mindentől megóvnod, ezeket meg kell tapasztalnia
tegnapelőtt 13:04
 3/26 anonim ***** válasza:
97%

Mit csinálj?

Kívánj neki sok boldogságot.

Csak remélni tudom, hogy troll kérdés, és az ilyen ostoba anyák már kihaltak, akik a gyerekük szerelmi életét ilyen szinten meg akarnák szabni.

tegnapelőtt 13:05
 4/26 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyen párkapcsolatok sokszor jobban sülnek el, mint a "korban hozzáillő" esetben.
tegnapelőtt 13:07
 5/26 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem csinálj pizzát. Van olyan tészta recept ami kelesztés nélküli, hamar megvan úgy. Finom és laktató étel. A fiad meg nem 12 éves, hagyd békén.
tegnapelőtt 13:23
 6/26 anonim ***** válasza:
80%
Csak a csajt ne legyen terhes hirtelen!
tegnapelőtt 13:35
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél neki óvszert, és kösd a lelkére, hogy nem érdekel, hogy mit csinál, de azt viszont használja. Mert az egy dolog, hogy mi van a lelkével, meg minden, de ha ilyen fiatalon apává válik, az tönkreteheti a jövőjét.
tegnapelőtt 13:39
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg még sokszor fogják összetörni a szívét, amin kb. a tinik 90%-a átesik. Ez is a felnőtté válás része, tapasztalatokat szerzünk, a hibáinkból pedig próbálunk tanulni.

Mi ugyan már nem vagyunk tinik, de a férjem öt évvel fiatalabb nálam. Huszonévesen ismerkedtünk meg.

tegnapelőtt 13:42
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha fiatalabb lenne a lány, az garancia lenne, hogy nem töri össze a fiad szívét? Nem hiszem.

Amúgy meg nem kell megóvnod a csalódásoktól. Majd a főnökétől is eltiltod szegény gyermeket, ha nem lesz szimpi?

tegnapelőtt 13:53
 10/26 anonim ***** válasza:
97%
Mármint azon kívül, hogy a lelkére kötöd, hogy bármit mond a lány, gumit mindig húzzon? Semmit. Majd elmúlik. Vagy nem. Ne rontsd el neki az első szerelmét, ez egy fontos és meghatározó élmény, amin át kell esnie.
tegnapelőtt 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!