Mit csináljak ha a fiam szerelmes egy nála 4 évvel
idősebb lányba?
Figyelt kérdés
Fiam 17 éves és menthetetlenül szerelmes. Nagyon féltem hogy összetöri a lány, bár annyit sem hajlandó elárulni hogy van-e köztük valami vagy volt-e. Szerintem volt, tudom hogy töltöttek időt kettesben többször, de hogy történt-e valami, fogalmam sincs. Aggaszt az egész, már most teljesen másképp viselkedik.
Annyira szeretném ha korban hozzá illőt találna maga mellé.
"Annyira szeretném ha korban hozzá illőt találna maga mellé."
Ezt most úgy írod, mintha a csaj nem 21 lenne, hanem vagy 40. XD
A kérdés többi részéhez meg amúgy sincs sok köze.
nov. 29. 13:56
12/31 anonim válasza:
17 évesen tök normális, hogy szerelmes. Nekem 13-17 éves fiaim vannak, mind szerelmes valakibe folyton, aztán meg bánatos, ha pattintják. Tiszta teleregény az életünk, mióta kamaszok lettek :D
nov. 29. 14:00
13/31 anonim válasza:
OMG 4 év! Mi lesz most?
nov. 29. 14:01
14/31 anonim válasza:
Ne csinálj semmit. Ez a korkülönbség egyáltalán nem vészes. Ha csalódik is, annak nem a csaj kora lesz az oka.
nov. 29. 14:15
15/31 anonim válasza:
A feleségem 4 évvel idősebb nálam. Majdnem husz éve házasok vagyunk. Ne legyél már ilyen utálatos szipirtyó. A te korosztályodban is van bőven ilyen páros. Sőt, az egyik haverom anyja 9 évvel idősebb az apjánál és boldog. Bármilyen hihetetlen is.
nov. 29. 14:32
16/31 anonim válasza:
Ugye az a baj, hogy a lány az idősebb? Ha a fiad egy 14 éves kiscsajjal jött volna össze, nem izgatna. Vagy ha lányod lenne és volna egy 21 éves barátja.
Hagyd őket békén. Valószínűleg szét fognak menni, ilyenkor még nagyon számíthat az a 4 év, de ez van, mindenkinek át kell esnie a csalódáson is és addig nagyon sok mindent tanulhat egy kapcsolatban. De ha a fiad érettebb a koránál, akkor akár tartós is lehet a dolog.
nov. 29. 14:44
17/31 anonim válasza:
4vev?ez komoly? Az konkrétan semmi. Nekem 16 évesen 21 volt a barátom, az is semmi volt. Férjem 15tel idősebb tőlem. Ebbe sincs semmi
nov. 29. 16:09
18/31 anonim válasza:
Az enyém is... 16 éves lesz... S a "kislány" 18 éves múlt... Tehát majd 3 évvel idősebb. De nem értem mi a probléma. Hozzánk jön a lány, a fiam is megy hozzájuk, sőt, itt vagy ott is alszanak együt.. Sőt az őszi szünetben elmentek iskola szervezésen belül, de tulajdonképpen ketten Görögországba. Amúgy meg mi velünk is jönnek mindenhova, külföldre is. Meg a lány szüleivel is...
nov. 29. 16:36
19/31 anonim válasza:
Szerintem korban hozzá illik a lány. Az lenne furcsa, ha négy évvel fiatalabb lenne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!