Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a fiam...

Mit csináljak ha a fiam szerelmes egy nála 4 évvel idősebb lányba?

Figyelt kérdés

Fiam 17 éves és menthetetlenül szerelmes. Nagyon féltem hogy összetöri a lány, bár annyit sem hajlandó elárulni hogy van-e köztük valami vagy volt-e. Szerintem volt, tudom hogy töltöttek időt kettesben többször, de hogy történt-e valami, fogalmam sincs. Aggaszt az egész, már most teljesen másképp viselkedik.

Annyira szeretném ha korban hozzá illőt találna maga mellé.

nov. 29. 12:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem mama! Ha nem ez a nő töri össze a szívét, higgye el még kemény 50-60 év áll rendelkezésre, hogy valaki megtegye! Vagy talán nem is egy, nem is kettő, hanem több személy is megteszi majd! Nem fogja tudni élete végéig megvédeni! Jobb ha inkább érzelmileg támogatja, és a biztonságos hátországot nyújtja neki és nem pofázik bele az életébe.
nov. 29. 18:49
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm és férje közt öt év van, a férj a fiatalabb. Ma kétgyerekes szülők.

Nem kell semmit csinálnod, hagyd a fiadat élni a tinikorát és tapasztalatokat szerezni.

nov. 29. 19:03
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, süss nekik palacsintát. Biztosan szeretik.
nov. 29. 23:44
 24/31 anonim ***** válasza:
76%

Szokásos fiús anyuka vagy. Nincs veled baj, de told túl a dolgot!

A srácnak kell a tapasztalás! Csak a védekezésre figyelmeztesd!

nov. 30. 00:32
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm 18 évesen jött össze egy 15 éves sráccal, 3 évig voltak együtt, mindkettőnek ez volt az első komoly kapcsolata. Igen, szakítottak, ahogy az ilyen tinikapcsolatok 99%-a ezzel végződik, mert ilyenkor még nagyon el tud menni más irányba a személyiségfejlődés, élethelyzet. Én meg korombeliekkel, max 2 évvel idősebbel jártam, mégis egy-két hónap után vége lett mindnek. Nem ez a 4 év számít, akkor sem, ha a lány az idősebb.
nov. 30. 09:58
 26/31 anonim ***** válasza:
50%

És akkor mivan? 21 a lány, teljesen oké korkülönbség.

A szívét meg összetörheti egy 15 éves kis ribizli is :D

nov. 30. 10:51
 27/31 anonim ***** válasza:
33%
Szegény anyuci... há' a ganyé szafaládé el akarja lopni az egy szem pici fiát. :D
dec. 3. 10:35
 28/31 anonim ***** válasza:
Köztünk a férjemmel majdnem 8 év van, és ő is elég fiatal volt, amikor megismerkedtünk. Lassan 14 éve vagyunk együtt, és van egy közös gyerekünk, aki nem 1 hónap, hanem 10 év után született.
dec. 4. 10:53
 29/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak akik válaszoltak a kérdésemre! Fiamat alig látom, hétvégén is a lánynál aludt...biztosan tényleg másképp kéne hozzáállnom, tapasztalom, hogy amint megemlítem a lányt, szinte nekem ugrik, pedig sosem szidom, csak a véleményemet mondom el a helyzetről.

Tulajdonképpen már 3 éve ismerik egymást, fiam azóta odáig van érte

dec. 4. 20:46
 30/31 anonim ***** válasza:
ez szerintem annyira édes, hogy három éve szereti, és végre összejöttek <3
dec. 5. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!