Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El lehet valahogy kerülni...

El lehet valahogy kerülni hogy apám nézegesse az adataimat?

Figyelt kérdés
Apukám orvos ezért TAJ szám alapján bele tud nézni az EESZT-be. Azonnal látja milyen orvosnál voltam stb. Múltkor is ment a cirkusz hogy én nőgyógyászhoz járok (rákszűrés), minek irattam fel mit a háziorvossal stb.. nagyon idegesít hogy mindent megnéz. 18 vagyok még otthon lakom, nem tudok függetlenedni sajnis

dec. 8. 13:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Lehet akiket Te ismersz orvosok nem csinálnak ilyet, de az én apám igen. Ez van, van jobb dolgom is mint ilyeneket kitalálni🤷🏼‍♀️
dec. 8. 16:14
 22/31 anonim ***** válasza:
55%
21.Mondom, jelentsd fel vagy valami...nem maradhat titokban...
dec. 8. 16:18
 23/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy másokét nézegeti, gondolom mivel a gyereke vagyok úgy gondolja ez rendben van nem nagy ügy. Tényleg nem jelenteném fel ez miatt mert alapjáraton nem rossz a kapcsolatunk, de hiába kérem, hogy ne nézegesse már a dolgaimat..
dec. 8. 16:21
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
23.Hát pedig ez a bizalom megszegése...és még az is hogy nem tiszteli a magánszférád, beleszól az orvosi dolgaidba...ezt nem látom jó kapcsolatnak ne haragudj...
dec. 8. 16:29
 25/31 anonim ***** válasza:
16%
Mondjuk az nem jut eszedbe, hogy aggódik érted? Miért nem kéred ki apád véleményét orvosi dolgokban? Nem a rákszűrésre, hanem az antibiotikumra gondolok. Én csak ápoló vagyok, de nekem mégis kikéri a család a véleményem.
dec. 8. 23:06
 26/31 anonim ***** válasza:
17%
Az alusapis hozzászóló vagyok. Tanácsolni azt tudom, hogy ha magánba mész, nyugodtan diktálj be hamis adatokat, kitalált tb-számot, ez nem törvényellenes, és nem is ellenőrzik, fogorvosnál random számokat adtam meg.
dec. 8. 23:10
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Aztán hogy írjanak fel neki nemlétező tb számra gyógyszert, alu?
dec. 8. 23:33
 28/31 anonim ***** válasza:
81%
16-os, persze, orvos nem csinál ilyet - nem tudom milyen álomvilágban élsz, de irigyellek :D
dec. 9. 10:33
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
27: Nem tudom, én magánról beszéltem. Próbálja meg megvenni valahonnan magán úton a gyógyszert is, ha kell gyógyszer, de ha nem kell, akkor pláne tökéletes ez a megoldás.
dec. 9. 14:33
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ezen még kattoghatsz egy ideig, de ahogy többen írtuk, letilthatod az adataidról az ügyfélkapun keresztül. Nekem 1 perc kereséssel kiadta a Google a vonatkozó leírást, fordíts rá pár percet.
dec. 9. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!