El lehet valahogy kerülni hogy apám nézegesse az adataimat?
10: Teljesen egyetértek!
De a szűrést erőltető kormánypárti, ellenzéki, és szakmai egybehangzó narratíva azt állítja, hogy NEM TUDHATOM, hogy egészséges vagyok, AMÍG el nem mentem szűrővizsgálatra!
Ha elismernék a mérlegelés lehetőségét, hogy kinek kellene és kinek nem, akkor nem kellene alusipkát húznom. De náluk csakis egyetlen, totalitárius törekvés létezik, menj el, és add meg az adatokat, hogy 2026 jan 1-től elemezni lehessen mesterséges intelligenciával, külföldi szervereken.
Egy kattintással letilthatod apádat az eeszt-ben. Különböző fajta korlátozások vannak.
11
Ne felejtsd el felvenni majd az aluspait, ha kimész a házból.
Most komolyan miért lenne kamu a kérdésem?? Tényleg ez van
És nem az hogy megtiltja a rákszűrést, nem ezt írtam! Csak teszi a megjegyzést hogy oha én már nőgyógyászhoz járok meg minek kell fogamzásgátlót feliratni, miért olyan antibiotikumot irattam fel, miért nem mondtam el neki amit a háziorvosnak stb..
16
De jó, hogy minden orvost ismersz. :D
Én ismerek két olyan orvost is, akiből simán kinéznék ilyet.
Gondolom, nem túl sokat mozogsz értelmiségi körökben, ha azt hiszed, hogy minden orvos erkölcsi magaslatokban szárnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!