Letuuuh kérdése:
Anyám mindig a pénz miatt keres hogy vessék ennek véget? 2 napja 100 ezret múlt héten 130 ezret küldtem és még ma is kért és még ő van meg sértődve meg minden lotyonakk el hord ha nem adok neki
Figyelt kérdés
dec. 8. 11:08
11/15 anonim válasza:
nekem nem akarsz adni? :3 én megköszönöm szépen nem ugy mint anyud
12/15 anonim válasza:
itt már te vagy a hibás kérdező, hagyod magad
még mindig anyuci kedves dicséretét, szeretetétt várod, de elárulok valamit,sose fogod megkapni azt az anya lánya kappcsolatott amiről álmodozol
anyukád nem akar, és nem is tud változni, de minek is tenné nem? ilyen genyó és te így is seegítesz rajta
zárd el a pénzcsapot, és ha szerencséd van akkor le is lép, akkor látod utoljára
az ilyan ember mint anyád minnél messzebb van tőled annál jobb
ne adj neki pénz, építsd le az életedből
vagy ha nem vagy saját magadért hajlanó kiállnui, hagod hogy anyád kihasznájon akkor pedig ne síránkozz, azt az életet éled amit te választottál
13/15 anonim válasza:
Mi a franc??? Mondjuk te sem vagy épp észlény, hogyha adsz neki ekkora összeget.
14/15 anonim válasza:
Én 10-20 ezret szoktam kérni rokontól, ha már muszáj... nem tudom mire költi, de másnak egy havi fizetése, szóval igazán jobban megbecsülhetné.
15/15 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy hol dolgozol és hogy van-e felvétel. Mert ha csak így simán ki tudsz dobni 230ezret az ablakon, akkor nem lehet rossz hely. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!