Már fél éve minden hónapban kisegítem pénzel a szüleimet, amit következő hónapban vissza is adnak 30-40-50 ezrekkel, érezzem rosszul magam ha kicsit már elegem van ebből?
Figyelt kérdés
van két dolgozó öcsém is megkérdezhetné egyszer őket isnov. 22. 18:28
1/21 anonim válasza:
Ha megteheted és nem probléma neked, mivel vissza is kapod a következő hónapban, én nem csinálnák ebből ügyet. Vmiért Te vagy akinek be merik vallani, hogy anyagi gondjuk van és tőled mernek segítséget kérni. Más lenne, ha nem adnák vissza, akkor azt írnám, hogy keressék meg a tesókat is, ne csak téged. De ebben a helyzetben nem.
2/21 anonim válasza:
Mennyivel kell kisegítened őket?
Hárman adjátok össze az összeget egyszer, nevezzétek mondjuk karácsonyi ajándéknak, és ezzel vége. Nem kell tovább havonta foglalkozni ezzel, ha egyszer egyenesbe kerülnek.
3/21 anonim válasza:
Mert az fel sem merül, hogy a másik kettő is ugyanúgy kisegíti őket?
4/21 anonim válasza:
Külön laksz a szüleidtől? Ha nem, akkor adsz be pénzt a háztartásba kajára, rezsire?
5/21 A kérdező kommentje:
külön lakok
nov. 22. 18:53
7/21 anonim válasza:
Miért zavar hogy kölcsön adsz a saját szüleidnek akik visszaadják??
8/21 A kérdező kommentje:
jó kérdés, visszaadják de aztán a következő hónapban megint odaadom szóval mindig hiányzik az a pénz. de nem is ez zavar kicsit úgy érzem mintha ezzel csak nekem kellene foglalkozni, az én felelősségem a másik kettő meg éli világát..de pontosabban nem tudnám megfogalmazni
nov. 22. 19:06
9/21 anonim válasza:
1-es voltam: fordítsd át a gondolatodat: Te vagy akitől mernek kérni, Te vagy akinek el merik mondani a problémájukat. Tesóid tudnak erről? Te beszéltél már velük erről? Mert nekem azaz érzésem, hogy ők semmit nem tudnak ebből, de lehet tévedek.
10/21 anonim válasza:
Kerdezo a szuleidrol van szo. Nekem nem fajna, ha nekem kellene kisegitenem a szuleimet, raadasul ugy, hogy visszakapom a penzemet. De ha nem kapnam vissza a 30, 40 vagy 50 ezer ft-ot abbol se csinalnek ugyet.
Legy buszke, h tudod oket tamogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!