Kisegítettem anyósomat, most meg bajban vagyok!?
Igazad van, de anyós nagyon megkert hogy ne mondjam mar el mert szegyenli...sajnaltam.
Több helyre is van 50-60.000tartozasuk.
Van pènzünk, de leteve mert gyűjtünk igy hat nem tudom vissza tenni, mert a letett penthez nem nyulunk. Mindennek ára van, magunk kell megküzdenünk mindenért.
Igazatok van, hülye voltam hogy adtam, de nem akartam megsérteni, sajnos igen ő szeret nagyzolni. Mastol is kér de ugy gondoltam nekunk csak megadja, mindegy beszelek parommal.
sose értettem az ilyen nőket,akik össze-vissza hazudoznak a férjük előtt,csak hogy védjék a semmirekellő anyóst.
szerintem a férjeddel kéne őszintének lenni. én alapból nem csináltam volna a háta mögött ezt. gondolom tudja milyen az anyja(nem adja vissza a tartozást) azért szólt volna,hogy ne adj neki.
annyit tudsz tenni,hogy végre őszinte leszel és NEM adsz többet kölcsön senkinek. lehet utálni fognak érte, de teljesen jogos. alapból illetlenség kölcsönkérni. de az meg,hogy meg sem adják, mindennek a teteje. ne adjatok többet. és ne titkolózz a párod előtt,hogyha fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!