Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kisegítettem anyósomat, most...

Kisegítettem anyósomat, most meg bajban vagyok!?

Figyelt kérdés
Decemberben kért 25.000ftot, mert drága ajandek kellett a lányanak. Èn hülye azt mondtam neki, hogy juniusig ráer megadni, ő azt mondta hogy minden hónapban ad. A parommal tavaly óta gyűjtünk valamire ès most kellene elővenni azt a penzt viszont 20.000ft hiànyzik, sajnos nem tudom vissza tenni mert kevès penzből kell megelni, hogy összejöjjön amire vágytunk, sehogy nem tudom vissza rakni és a parom nem tudja, hogy oda adtam azt a pénzt. Anyósom meg csak azt fujja, hogy nincs pénze. Mit tegyek ?

2016. júl. 26. 19:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Koszi. Elmondtam a paromnak!
2016. júl. 27. 08:50
 12/14 anonim ***** válasza:
És párod mit szólt?
2016. júl. 27. 20:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt, hogy elmondhattam volna, de megoldjuk es tudtara adja anyosomnak hogy tud rola.
2016. júl. 27. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:
mi háromszáz ropit adtunk az anyósnak három éve. se híres, se hamva. de nem is a pénzt sajnálom a legjobban, hanem hogy a feleségem mit élt át emiatt: ő szégyenkezik a mai napig is helyette, sírt, dühöngött. embert én nem ismerek mást aki ennyire rossz véleménnyel lenne az anyjáról mint ő. persze nem csak emiatt, rengeteg más múltbéli sérelem és keserűség is benne van, ez csak a jéghegy csúcsa, az utolsó csepp volt a pohárba.
2016. júl. 29. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!