Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már fél éve minden hónapban...

Már fél éve minden hónapban kisegítem pénzel a szüleimet, amit következő hónapban vissza is adnak 30-40-50 ezrekkel, érezzem rosszul magam ha kicsit már elegem van ebből?

Figyelt kérdés
van két dolgozó öcsém is megkérdezhetné egyszer őket is

nov. 22. 18:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
De nem tudja támogatni és nem is akarja. Hát ne adjál. Mért vannak mindig ennyi hiányban? Mire költik?
nov. 22. 19:58
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Apa, anya, jövő hónapban karácsony, nem adjátok vissza a pénzt.

Így végre vége lesz annak, hogy amit visszaadnak, visszakérik, mert hiányzik.

nov. 22. 21:39
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
De a kérdezőnek leírása alapján probléma támogatni a szüleit. Amúgy is, ők ketten vannak, miért a gyerekenek kell őket támogatni, aki meg egyedül van?
nov. 22. 22:24
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos az én szüleim olyanok voltak, hogy mindig kifolyt a pénz a kezükből :( Nagyon sok pénzzel támogattam őket. Mondjuk hála az égnek megtehettem. Én soha nem kölcsönbe adtam. De az én esetem más. Ha neked Kérdező ez a pénz hiányzik, és "veszélyezteti a megélhetésed", akkor nyilván ezt beszéld meg velük, hogy ne haragudjanak, de nem tudod őket támogatni. Ha viszont nem hiányzik a költségvetésedből, akkor én sem értem mi a gond.
nov. 23. 04:15
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
"Anya, ebben a hónapban sok kiadásom volt, inkább Bélától kérj."
nov. 23. 07:40
 16/21 anonim ***** válasza:
73%

Nem kell nekik adni, hogyha a te kasszádból hiányzik az a pénz.

Oké, hogy "visszaadják", de ha neked épp kellene? Akkor b.hatod, mert odaadtad tegnapelőtt anyuéknak, és most nincs.

Ezt velem egyszer lehetne eljátszani, de nem vagyok bank, hogy minden hónapban kölcsönt adogassak.

nov. 23. 08:00
 17/21 anonim ***** válasza:
39%
10-es, megnézném, hogy állna a szád, hogyha féléven keresztül NEM kapnád vissza a havi 30-40 ezer forintot, amit "kölcsönadsz".
nov. 23. 08:02
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, fél éven keresztül 40 ezer forint az 240 ezer forint. Kb 3 napi jövedelmünk. Szóval észre se vennénk.
nov. 23. 21:08
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
18-as. Úúúúgy tudtam, hogy milliárdosok vagytok :D - ja, nem, csak kamugép.
nov. 25. 07:59
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Tanulj már meg számolni....
nov. 25. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!