Anyuka nem törődik rendesen a gyerekkel vagy ez miből fakad?
A lányomnak van egy osztálytársa és barátja egyben. Negyedik osztályosak. Tegnap megkért az anyukája, hogy haza tudnám e hozni a lányát is hozzánk. Mondtam, hogy persze, többször volt már ilyen nem gond.
Haza jöttünk, leckét írtak én addig gyorsan be fejeztem az ebédet. Ebéd közben beszélgettünk és elkezdte mesélni a kislány, hogy ez milyen jó, milyen finom és hát náluk otthon anya soha nem szokott főzni. Ha éhes mindig neki kell magának szendvicset csinálnia mert más nincs otthon. Ha a mamájánál van akkor eszik főtt ételt. Ezt már volt, hogy mesélte a lányom, hogy a kislány mindig 1 db szendviccsel megy suliba ami van 1 szelet parizer és tök éhes de azt hittem csak túlzott.
Csak ültem és nem is tudtam mit mondani de azóta nem tudom kiverni ezt a fejemből. És nem szegények. Menő telefonja van az anyukának, ruhák stb. Ellenben a kislány ruhazkodása is olyan toprongyos.
Igen nem sok közöm van hozzá, de mégis úgy érzem, hogy ez így nem jó és megszakadt a szívem.
És nem, egyáltalán nem normális hideg élelmen lenni egy kiskamasznak
#30, ezt majd megmondom a gyerekemnek akinek ha van kakao és vajas kenyér, tojik a főtt kajára.
31-es, ne ironizálj, nem olyan marha különleges a gyereked. Tudom, hogy miről beszélsz, férjemnek két kiskamasza volt, amikor elvett (özvegyen), minden nap főztem, soha nem ettek meleg kaját, meg sem nézték, mi van, bújtak be a hűtőbe (menza kaja meg pláne nem kellett nekik).
Ettől ez még baromira nem normális, meg a hülye új trendektől sem, hogy most éppen a főtt étel számít kártékonynak és úgymond "feldolgozott" élelmiszernek. Részemről amúgy lezárva, marjátok egymást tovább.
#33 nem is mondtam hogy marha különleges, azt sem hogy normális.
De azok sem normálisak akik mindjárt az anyukát tamadják, mert a gyerek kiejtett két mondatot a száján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!