Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyuka nem törődik rendesen a...

Anyuka nem törődik rendesen a gyerekkel vagy ez miből fakad?

Figyelt kérdés

A lányomnak van egy osztálytársa és barátja egyben. Negyedik osztályosak. Tegnap megkért az anyukája, hogy haza tudnám e hozni a lányát is hozzánk. Mondtam, hogy persze, többször volt már ilyen nem gond.

Haza jöttünk, leckét írtak én addig gyorsan be fejeztem az ebédet. Ebéd közben beszélgettünk és elkezdte mesélni a kislány, hogy ez milyen jó, milyen finom és hát náluk otthon anya soha nem szokott főzni. Ha éhes mindig neki kell magának szendvicset csinálnia mert más nincs otthon. Ha a mamájánál van akkor eszik főtt ételt. Ezt már volt, hogy mesélte a lányom, hogy a kislány mindig 1 db szendviccsel megy suliba ami van 1 szelet parizer és tök éhes de azt hittem csak túlzott.

Csak ültem és nem is tudtam mit mondani de azóta nem tudom kiverni ezt a fejemből. És nem szegények. Menő telefonja van az anyukának, ruhák stb. Ellenben a kislány ruhazkodása is olyan toprongyos.

Igen nem sok közöm van hozzá, de mégis úgy érzem, hogy ez így nem jó és megszakadt a szívem.

ma 09:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

És nem, egyáltalán nem normális hideg élelmen lenni egy kiskamasznak

#30, ezt majd megmondom a gyerekemnek akinek ha van kakao és vajas kenyér, tojik a főtt kajára.

ma 12:33
 32/37 anonim ***** válasza:
30# azzal nem értek egyet, hogy elhanyagolják a gyereket, vagy hogy egyoldalúan étkezzen, de egyébként a legfrissebb kutatások szerint nincs szükségünk meleg/főtt ételre, ez csak megszokás. Pont a minél kisebb feldolgozottságú ételek tesznek jót. Nyersen, vagy csak kicsit átfőve (persze kivétel a hús, gabonák). Ha alig feldolgozott, egészséges élelmiszert fogyasztanánk, eltűnne a magas vérnyomás, szív/cukorbetegség. Persze, párizsis szendvicsen élni nem egészséges. Mindegy, bocsi az offért.
ma 12:38
 33/37 anonim ***** válasza:

31-es, ne ironizálj, nem olyan marha különleges a gyereked. Tudom, hogy miről beszélsz, férjemnek két kiskamasza volt, amikor elvett (özvegyen), minden nap főztem, soha nem ettek meleg kaját, meg sem nézték, mi van, bújtak be a hűtőbe (menza kaja meg pláne nem kellett nekik).

Ettől ez még baromira nem normális, meg a hülye új trendektől sem, hogy most éppen a főtt étel számít kártékonynak és úgymond "feldolgozott" élelmiszernek. Részemről amúgy lezárva, marjátok egymást tovább.

ma 12:51
 34/37 anonim ***** válasza:

#33 nem is mondtam hogy marha különleges, azt sem hogy normális.

De azok sem normálisak akik mindjárt az anyukát tamadják, mert a gyerek kiejtett két mondatot a száján.

ma 13:25
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Normális-nem normális, viszonyítás kérdése, de mit szándékozol tenni, mi értelme erről kérdést kiírni? Veregesd vállon magad, hogy te otthon vagy, minden délben főtt étellel eteted a gyerekedet, szép ruhában járatod, és örüljetek neki. Mást meg lehetőség szerint ne minősíts a távolból, mert attól se neki, se a gyereknek nem lesz jobb (sőt, ha sajnálkozol rajta, akkor még erősíted is benne, hogy valami nem kóser).
ma 13:36
 36/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az apukája főz.
ma 13:58
 37/37 Misery ***** válasza:
De ha egy anya kiírja ide, hogy nem főz, ő lesz a sátán. ;)
ma 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!