Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amikor fingok egyet akkor...

Amikor fingok egyet akkor miért mondja apám, hogy "hogy mondod?"

Figyelt kérdés
nov. 17. 19:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
Piti paraszt familia :)
nov. 18. 23:17
 22/28 anonim ***** válasza:
52%
Hogy mondod?
nov. 20. 19:18
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.

Be kell vallanom hogy semmi ilyen nincs itthon ez egy kutatás volt ami egy tanulmányomhoz kellett.

Igazából a válaszok nagy része nem arra irányult hogy segítsenek ebben a kissé megosztó kérdésben hanem arra hogy az egyént ki gunyoljak leszólják bántsák, adótott egy egy lehetőség hogy valakit le kicsinyítsenek és lesújtó az hogy mennyien éltek is ezzel...

Ugye az ilyen ember tele van elnyomott fájdalommal megaláztatással és amint kap egy lehetőséget hogy valakit maga alá helyezzen azonnal él is vele mert ettől kicsit jobbnak érzi magát.

Szomorú hogy mennyi ember él ilyen komplexusokkal, elég megnézni az arányát annak hogy hány ember adott rendes választ erre a megosztó/provokatív kérdésre...

Lényeg a lényeg ez a tanulmanyomhoz nagy segítség volt, aki magára ismert ezekben amiket leírtam azt nem akartam megbántani, remélem kezdenek valamit magukkal, aki pedig nem bántásból, vagy lealacsonyításból válaszolt annak gratulálok hogy egy ilyen társadalomban is egészséges mentálisan😊

Mindenkinek kivétel nélkül köszönöm a hozzászólását, legyen szép napotok😊

nov. 22. 18:28
 24/28 anonim ***** válasza:
17%
Igen, bennem sok elfojtott indulat van a videki bunkokkal szemben :)
nov. 22. 20:15
 25/28 anonim ***** válasza:
64%
Tanulmányt írsz, de fogalmazni meg helyesen írni sem tudsz. Szánalmas duma
nov. 23. 00:22
 26/28 anonim ***** válasza:
52%
Én hatalmasat röhögtem. Én azt mondtam apámnak pár napja, hogy ez az ágy volt? recsegést hallottam...xD amúgy én visszafingok általában, ha olyan a viszonyunk....milyen tanulmányhoz kellett..egyébként vannak akik olyanok hogy nem pukizgatnak hangosan otthon, ez olyan mint hogy van aki szeret hangosan röhögni vagy káromkodni van aki meg visszafogja, vagy kisszellőztet a WC-ben maga után vagy nem..egyéni magánügy. amúgy mások orra alá nem fingunk, az bűn..
nov. 25. 01:19
 27/28 anonim ***** válasza:
60%

17# " "Csak idegesítő amikor tolok egy galambot fojtom azt hallom "hogy mondod?"

Mit kéne erre mondanom"

Pl. azt, hogy "bocsánat"!

febr. 16. 11:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem túl jól elemezted a puki statisztikát, ugyanis 28 válaszból, max 3-ra lehetet rámondani, hogy vmilyen szinten téged próbál minősíteni, vagy bármi rosszat mondani, de azok se voltak kimagaslóan érzelmileg túlfűtöttek....=D 😄💨😶‍🌫️
febr. 26. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!