Apám lenézi a páromat?
Első munkahelyemen vagyok, a szüleim megismerték a közvetlen felettesemet. Elegánsan fel volt öltözve, van egy szép kocsija, jó munkahelye.
Párommal 2 és fél éve vagyok együtt. Most reggel annyit hallgattam hogy anyám és apám azt beszélték hogy mennyivel jobban illene hozzám a felettesem (akinek nem mellesleg 6 éve barátnője van) mert hogy a páromnak a nyár alatt nem jött össze egy kocsi (pénze lenne rá bőven, csak nem igazán járkál sehova sem, ergo minek vegyen kocsit). Pedig állítólag bírják a páromat. Vagyis inkább apám beszélte ezt anyámnak, anyám nem mondott semmit se, mert neki már mondtam hogy párom azért nem vesz kocsit mert 5 perc sétával mindenhova eljut (bevásárolni, csekket feladni, edzeni, stb) és így minek vegyen egy kocsit. Munkája állandóan van, még azt sem mondhatják hogy nem keres semmi pénzt, mert sokszor többet keres, mint a felettesem. Meg szerintem ez nem is apám dolga efelett ítélkezni. Felettesemnek is ez az első autója, 5 hónapja van meg neki. Aztán bőven idősebb nálam (egy 7-8 évvel).
Nem értem minek szidni a páromat akit szeretek, már több éve ismerek.
Vagy lenézi vagy nem kedveli.
De az sem normális, hogy egy kb idegennel akarna összeboronálni, főleg, ha tényleg az az érv, hogy neki van autója... Jó esély van rá, hogy itt van a háttérben más is, úgy értve, hogy a párod világnézete vagy viselkedése eltér az övéktől, és ez nem tetszik nekik.
Meg amúgy basszus milyen már az, hogy a feletteseddel való együttlétre buzdítanak, mikor ez tipikusan kiszolgáltatott helyzethez vezet...
Apádék teremtsenek neked egy életindító egzisztenciát, ne a pasidtól várják az autót a popód alá.
Ha már itt tartanak, hogy a kanok pénzét lesik.
Akkor ők most gold digger szülők? 🤔
Lenézi, vannak akiknél az a mérce, hogy a másiknak milyen kocsija van.
Párommal mi kiszámoltuk mennyi venni és fenntartani aztán úgy döntöttünk nem lesz kocsink.
Mindkét oldalról ki vannak akadva a szülők, hogy mit fog szólni a falu népe.
Városba költöztünk, tömegközlekedés 20 percenként jár, parkolni sem tudnánk olyan helyre ahol nem törik fel, pénzt is sajnáljuk rá.
El nem tudom képzelni milyen helyzetben kellett q szüleidet és a közvetlen felettesedet össze ismertetni, pláne úgy, hogy az is kideruljon, szép autója van....
Amúgy meg nem lenézik a párodat, hanem szimplán mást, más típust képzelték el melléd
Magyarán azért nézik le, mert nincs autója?
Több pénze marad!Az, autó fenntartása sokba kerül.
Ha az ember közel lakik a munkahelyéhez, teljesen felesleges autót fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!