Szerintetek normális hogy 19 évesen nem akarnak elengedni a szüleim a barátnőmmel buliba? Ma lesz.
Nem értem ezeket a kommenteket
"Nem akarnak nagyszülők lenni" énsem akarok anyuka lenni, és nem azért szeretnék buliba menni mert palizni akarok, vagy dugni
Lesz ott egy fellépő akit szeretünk, és én még soha nem voltam buliba
Csak jól szeretném magam érezni
19 évesen olyan gyermeteg, magyartalan módon fogalmazol, hogy az eszem elhagy. Még a ragozást sem tudod!
Én sem engednélek el, mert ha bajba kerülsz, el se tudod mondani értelmesen.
"19 évesen már nem szólhatnak bele" De bizony, amíg az anyja, apja eteti, beleszólhat. Ha külön lakik majd, akkor oda megy éjjel 2-kor is holtrészegen, ahova akar.
Amíg otthon laksz, otthoni szabályok, ha 16 vagy, ha 36, ennyi.
"én még soha nem voltam buliba"
Egy 19 évest ennyire kontrollálni túlzás.
Maximum elmondhatja a véleményét a szülő, kifejtheti az aggályait, de ne legyen felnőtt gyerek esetében az, hogy sosem engedik szórakozni.
A túlzott kontrollból és túlféltésből egyébként az szokott lenni, hogy amikor elköltözika gyerek és végre azt csinál, amit akar, akkor hatványozottan hozza be a lemaradást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!