Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális hogy 19...

Szerintetek normális hogy 19 évesen nem akarnak elengedni a szüleim a barátnőmmel buliba? Ma lesz.

Figyelt kérdés
nov. 15. 19:49
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
41%
10-es azért mert ezen az oldalon nagyrészt pedofilok vannak akik arra buzditják a fiatal lányokat hogy hajnalba bulikba járjanak. Attól hogy valaki nagykorú nem jelenti azt hogy mindent tud és ne halgasson a tapasztaltabbakra.
nov. 15. 20:19
 12/34 anonim ***** válasza:
31%
Még nem akarnak nagyszülővé válni... Kicsit megérthetnéd őket.
nov. 15. 20:27
 13/34 anonim ***** válasza:
81%
A kettő között nincs összefüggés, 10-es. Az ottlakás nem ad tiltási jogot. Ilyen alapon ha egy nagymama a gyerekével él, akkor őt se engedi el a gyereke?
nov. 15. 20:29
 14/34 A kérdező kommentje:

Nem értem ezeket a kommenteket

"Nem akarnak nagyszülők lenni" énsem akarok anyuka lenni, és nem azért szeretnék buliba menni mert palizni akarok, vagy dugni

Lesz ott egy fellépő akit szeretünk, és én még soha nem voltam buliba

Csak jól szeretném magam érezni

nov. 15. 20:33
 15/34 anonim ***** válasza:
76%
Szard le, menj el. Elmúltál 18.
nov. 15. 20:46
 16/34 anonim ***** válasza:
36%

19 évesen olyan gyermeteg, magyartalan módon fogalmazol, hogy az eszem elhagy. Még a ragozást sem tudod!

Én sem engednélek el, mert ha bajba kerülsz, el se tudod mondani értelmesen.

nov. 15. 21:02
 17/34 anonim ***** válasza:
62%

"19 évesen már nem szólhatnak bele" De bizony, amíg az anyja, apja eteti, beleszólhat. Ha külön lakik majd, akkor oda megy éjjel 2-kor is holtrészegen, ahova akar.

Amíg otthon laksz, otthoni szabályok, ha 16 vagy, ha 36, ennyi.

nov. 15. 21:19
 18/34 anonim ***** válasza:
61%
nem. megfogod magad és elmész. felnőtt vagy. senki nem szólhat bele h mit csinálsz.
nov. 15. 21:47
 19/34 anonim ***** válasza:
95%

"én még soha nem voltam buliba"

Egy 19 évest ennyire kontrollálni túlzás.

Maximum elmondhatja a véleményét a szülő, kifejtheti az aggályait, de ne legyen felnőtt gyerek esetében az, hogy sosem engedik szórakozni.

A túlzott kontrollból és túlféltésből egyébként az szokott lenni, hogy amikor elköltözika gyerek és végre azt csinál, amit akar, akkor hatványozottan hozza be a lemaradást.

nov. 15. 21:50
 20/34 anonim ***** válasza:
33%
Ha a szüleidnél laksz, az ő szabályaik érvényesek, akkor is, ha ez kényelmetlen. Sajnos ez ilyen: ahogy régen mondták, ha majd a saját s*ggeden sz*rsz, akkor leszel a magad ura. Teremtsd meg az önálló élet anyagi feltételeit és nem lesz több ilyen gondod!
nov. 15. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!