Szerintetek normális hogy 19 évesen nem akarnak elengedni a szüleim a barátnőmmel buliba? Ma lesz.
Figyelt kérdés
nov. 15. 19:49
1/34 A kérdező kommentje:
N vagyok.
nov. 15. 19:51
2/34 anonim válasza:
Szerintem normális attól aki félti a gyerekét.
Van indok is hogy miért nem?
3/34 A kérdező kommentje:
Nem nincs semmi indok
Csak hülyeségnek tartsák, meg rettegnek lesz velem valami
Pedig nem vagyok egy elveszett, vidéki vagyok de járom pestet is munka miatt, nem is 1kerületet
Tanulok is mellette tudják hogy oda tudok figyelni magamra
nov. 15. 19:59
4/34 anonim válasza:
Dehogy normális. Nem kérsz engedélyt, elmész. Nem fognak megverni. (Kivéve, ha alapos okuk van rá a te érdekedben, de akkor se engedély kérdése, legfeljebb véleményé.)
5/34 anonim válasza:
Nagykorú vagy, oda mész ahova akarsz, nem kell engedély. Persze a véleményük elmondhatják és szerintem sincs semmi értelme, csak neked lesz rossz utána és veszélyes, nappal nincs annyi idióta, vagy elvegyülnek. Éjjel viszont szinte csak ilyenek vannak kint - én nem is járatnák 23 és 5 óra között semmilyen tömegközlekedési eszközt.
7/34 anonim válasza:
Lányokat amúgy is jobban fogják szerintem mint a fiúkat ilyen téren. Esetleg beszéld meg velük hogy nem vagy felelőtlen, tudod mit teszel, mértékkel fogsz inni ha iszol, xy fog velem jönni, erre a helyre mentek. Ha ez az első buli amibe mész idővel oldódnak, mindig az elsőre nehéz elengedni a gyereket.
8/34 anonim válasza:
Bírom ezeket a "18 éves elmúltál már felnőtt vagy, nem szólhatnak bele" szövegeket. Ennyi erővel akkor lakjon máshol meg dolgozzon magára ha már "felnőtt" nem ?
9/34 anonim válasza:
9 és szerinted "baszni" rossz dolog? Én szerettem ennyi idösen, igaz kamasz fiúként, de nyilván a partnereim sem azért álltak kötélnek, mert annyira rossz volt nekik.
10/34 anonim válasza:
Ha netán elmennél a bulira. Írd már meg hogy megérte-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!