Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 94 ezer Ft-om maradt, miután...

94 ezer Ft-om maradt, miután kifizettem az albérletet és rezsit, a szüleim mégis képesek voltak albérletbe küldeni. Hogy tehet ilyet szülő?

Figyelt kérdés
nov. 11. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
36%

59. válaszoló, nem a 8 általánossal kell kimenni, ennyi a titok. Hanem olyan tudással, szakmai előmenetellel, hogy a legnagyobb svájci cégek kapkodjanak érted például.

De itthon sem lehetetlen a biztos anyagi háttér, csak tenni kell érte. Úgy nem megy, ha a gyakorin sírunk.

nov. 15. 21:02
 62/81 anonim ***** válasza:
46%
61, áhh felesleges. Majd jön az, hogy nem mindenki tudott tanulni. Mikor ingyenes az oktatás, a tankönyvek. Ja, kellett volna szorgalom meg figyelem. Bár felnőttként is lehet tanulni és fejlődni. De nyavalyogni olyan sokkal egyszerűbb!
nov. 15. 21:35
 63/81 anonim ***** válasza:
25%

60-as akkor a magas végzetségeddel igazán értelmezhetnéd amit írtam és amire válaszoltam.

Olyan munkáért ahol munkásszállón kell élned nem fogsz annyit keresni.

Azok a szakmák amiket te írtál külföldön is jól keresnek.

Szóval légyszi a mérnőki és a közgász szakmát ne hasonlítgassuk már. A burkolót sem reális idehozni, hisz köztudott hogy a csok miatt végképp felment ezeknek a szakmáknak a díja. :)

Úgyhogy ismét megkérdezem, mondjatok már olyan munkát amilyenre az 57-es utalt, hogy munkásszállón kell élned egyedül és megkeresel vele min 700 ezret.

Atanárok annyit keresnek ugye? Vagy az ápolók? Ja hogy ők is többre vitték 8 általánosnál ugye csak senkit nem érdekel? Jaaaaa.

nov. 15. 22:50
 64/81 anonim ***** válasza:
72%

Senki nem mondta rajtatok kívül a 8 általánost, és most is ti nyavalyogtok az oktatásról. :)

De azzal jönni, hogy külföldön nem jobb, erős túlzás, mert sokkal jobb. És nem csak a fizetés miatt.

Ha a kérdező nem tud megélni otthon, jöjjön külföldre.

nov. 15. 22:59
 65/81 anonim ***** válasza:
100%
53as nyugi mi is utálunk téged, pont mint a saját szüleid:-D
nov. 16. 07:31
 66/81 anonim ***** válasza:
46%

63, életedben nem láttál még tanári bérpapírt ezek szerint. Hagyjuk is.

Szóval a burkoló, a villanyos, a fűtésszerelő az nem játszik. Meg a diplomások sem. Ember, ha egyetlen szakmát se ismersz, akkor tényleg marad a minimálbér…

nov. 16. 07:31
 67/81 anonim ***** válasza:
0%

66-os nem érted úgyhogy tényleg hagyjuk.

Idővel majd biztos sikerül.

nov. 16. 07:38
 68/81 anonim ***** válasza:
0%
Mit kellene érteni? Hogy nem vitted semmire, nemnismersz szakmákat, nem ismered a munkaerőpiacot?
nov. 16. 08:18
 69/81 anonim ***** válasza:
48%

68 Mégis miről beszélsz?

Itt egyedül te vagy az aki nincs képben a dolgokkal. Azt akarod bemagyarázni, hogy Magyarországon mennyire jó? Rendben akkor élj ott. Az a szomorú, hogy az ilyenek miatt mint te tart ott az ország ahol. Semmivel sem vagy tisztában, élsz a saját kis burkodban a többi meg le van szarva.

Ha nem érted mire írtam a tanári béreket az nagyon szomorú. Ahogy az is, hogy nem fogtad fel mit írtam. Én diplomás vagyok, viszont te nagyon úgy látszik nem az eszedért szerezted ha egyáltalán van bármid is.

Amiért te külföldön megkapsz 1600 eurot, azért Magyarországon kb 200 ezret. Szerinted ez normális? Szerinted a családipótlék amit kapnak a családok normális? Szerinted normális, hogy az inflációhoz fogják kötni az adót? Az megvan, hogy annak az adónak az ország fejlesztésére kellene mennie, de nem arra fog? Az megvan, hogy mennyire alacsonyak a bérek az ingatlanárakhoz képest? Az megvan mennyire gyengül a forint? Gondolom te is olyan vagy, aki azt hajtogatja mi közöd neked a forint-euró árfolyamhoz. Hát megsúgom mindenhez köze van. Addig pedig amíg a kisullyát sem mozdítja senki, hogy ez rendben legyen, és nem csak a kormány, hanem azok is akik a saját kis életükkel elvannak, addig igenis külföldön jobb lesz. Sokkal jobb. Jobbak a bérek, jobb az élet, jobb a közoktatás, az egészségügy, minden. Egy fizetésből röhögve ki lehet fizetni egy albit, kettőből meg bőven. Jöhetsz itt a jól keresett szakmáddal, de külföldön az is többet ér, de örülj neki, hogy az adód legalább nem oda megy ahova kellene (rothadó kórházak, széthulló közoktatás, borzasztó sínek)

Amit a 60-as írt, hogy "mert megette az infláció" Komolyan? Ezt hiszitek? Nem. megette a kormány, mert ha állambácsi tényleg segíteni akarna, lentebb vinné a 27%-os áfát, és talán a csok-ot nem hitelként vennéd fel, hanem támogatásként, de az hitel. Hitelre szülsz gyereket. Gratulálok. Miattatok kellett elhagynunk az országot amit szerettünk, legyetek büszkék magatokra.

nov. 16. 12:34
 70/81 anonim ***** válasza:

Cicám, én vagyok a 60. válaszoló :)

Ezen kívül pedig éltem külföldön, van rálátásom. Nem hitelre szültem, hanem felvettem egy hitelt, ami kedvezőbb kamatozású, így a megtakarítást nem kellett felbontani. Két gyereket terveztünk, kettőre felvettük, kész. Vagy te sosem veszed el, amit adnak és kedvező?

Az összes, amit fel tudsz hozni, az a rohadókórházazás. Ember, te se voltál mostanság eü közelben, igaz?

nov. 16. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!