94 ezer Ft-om maradt, miután kifizettem az albérletet és rezsit, a szüleim mégis képesek voltak albérletbe küldeni. Hogy tehet ilyet szülő?
Oksi. Rosszak a szülök, nem igazságosak...
De attól még pl. miért nem tanulsz meg főzni? 😊 Tök jó hobi is és sporolsz is vele.
Ha az a baj, hogy nem tudsz, van youtube ahol elmagyarázzák, vagy egyefene, írj rám és elmagyarázom én! 😄
Menj külföldre.
Előre pénzt kérni munkaközvetítésért a dolgozotól tilos az EU-ban. És van egy csomó olyan hely, ahol adnak szállást is és nem kell tudni a nyelvet.
Konkrétan 0 Ft-al el lehet indulni oda dolgozni.
Igazából, ha semmi sem jó és mindenre van kifogásod, mit vársz?
Nem főzöl, mert nincs lábasod.
Nem mész külföldre, mert te fáradékony vagy (30 évesen???)
Nem csoda, hogy a szüleidnek is elege lett belőled, gondolom, otthon is csak az ágy tetején feküdtél, és mindenre volt kifogás.
Ja, ha nem akarsz változtatni az életeden, akkor nem kell.
De ebben az esetben muszáj megkérdeznem: miért írtad ki a kérdést?
Szerintem keress egy idősebb nőt!
Sajnos az átlag fizetéseket úgy, árazzák be, hogy egyedül ne tudj megélni.
Fiatalabb nők, akik még családot szeretnének ők nem fognak veled összejönni, mert hát a fizu is kevés, meg rinyálós is vagy.
Ellenben egy idősebb nő, aki már elvált vagy nincs senkije gyakran szeretik a fiatalabb pasikat, a lényeg, hogy jól nézz ki, akkor elnézik, hogy keveset keresel.
Onnantól viszont spórolj, mert ha egyszer rádun, ugyanott leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!