Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 94 ezer Ft-om maradt, miután...

94 ezer Ft-om maradt, miután kifizettem az albérletet és rezsit, a szüleim mégis képesek voltak albérletbe küldeni. Hogy tehet ilyet szülő?

Figyelt kérdés
nov. 11. 19:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 A kérdező kommentje:
Sajnos a fizetések gyatrák Magyarországon.
nov. 12. 18:44
 32/81 anonim ***** válasza:
78%

Oksi. Rosszak a szülök, nem igazságosak...

De attól még pl. miért nem tanulsz meg főzni? 😊 Tök jó hobi is és sporolsz is vele.

Ha az a baj, hogy nem tudsz, van youtube ahol elmagyarázzák, vagy egyefene, írj rám és elmagyarázom én! 😄

nov. 12. 19:01
 33/81 anonim ***** válasza:
82%
Most vagy erőd teljében. Mikor akarsz nekiállni teremteni? Vénemberként is ide jársz majd siránkozni, hogy mindjárt éhen halsz?
nov. 12. 19:02
 34/81 anonim ***** válasza:
100%

Menj külföldre.

Előre pénzt kérni munkaközvetítésért a dolgozotól tilos az EU-ban. És van egy csomó olyan hely, ahol adnak szállást is és nem kell tudni a nyelvet.

Konkrétan 0 Ft-al el lehet indulni oda dolgozni.

nov. 12. 19:16
 35/81 A kérdező kommentje:
30 évesen már nem vagyok az erőm teljében, már nagyon fáradékony vagyok, külföldre nem eri meg kimenni, abból a fizetésből ott ugyanúgy élsz
nov. 12. 21:15
 36/81 anonim ***** válasza:
91%
Engem komolyan érdekel: miért csak 1-1 válasz érdekel?
nov. 12. 21:19
 37/81 anonim ***** válasza:
86%

Igazából, ha semmi sem jó és mindenre van kifogásod, mit vársz?

Nem főzöl, mert nincs lábasod.

Nem mész külföldre, mert te fáradékony vagy (30 évesen???)

Nem csoda, hogy a szüleidnek is elege lett belőled, gondolom, otthon is csak az ágy tetején feküdtél, és mindenre volt kifogás.

nov. 12. 21:23
 38/81 anonim ***** válasza:
82%

Ja, ha nem akarsz változtatni az életeden, akkor nem kell.

De ebben az esetben muszáj megkérdeznem: miért írtad ki a kérdést?

nov. 12. 21:55
 39/81 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem keress egy idősebb nőt!

Sajnos az átlag fizetéseket úgy, árazzák be, hogy egyedül ne tudj megélni.

Fiatalabb nők, akik még családot szeretnének ők nem fognak veled összejönni, mert hát a fizu is kevés, meg rinyálós is vagy.

Ellenben egy idősebb nő, aki már elvált vagy nincs senkije gyakran szeretik a fiatalabb pasikat, a lényeg, hogy jól nézz ki, akkor elnézik, hogy keveset keresel.

Onnantól viszont spórolj, mert ha egyszer rádun, ugyanott leszel.

nov. 12. 22:33
 40/81 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, a fiatalabb csajoknak is tetszem
nov. 13. 05:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!